Citronbrownie

Enkelt recept på en lättbakad och alldeles perfekt kladdig citronbrownie

Recept

150 g smör

1 st citron

1 burk sötad kondenserad mjölk, 396 g

3 ägg

3,5 dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

1 nypa salt

3,5 dl vetemjöl

Gör så här:

Smält smöret. Låt svalna lite.

Tvätta/finriv det yttersta skalet på citronen gärna ekologisk!

Vispa för hand ihop smör, kondenserad mjölk och ägg.

Rör ner citronskal och saften från hela citronen, ca 4 msk

Blanda ner strösocker, vaniljsocker, salt, vetemjöl

Grädda i en pappersklädd smord form, ca 30×20 cm

Mitt i ugnen i 175° i ca 25 min.

Serveras kylskåpskall…

Detta är ett inlägg hämtat från bloggen Madame Edith

Läs mer hos Mademe Edith