Kalljäst bröd med musli

Ett riktigt gott bröd där jag har musli både i degen och som topping

Brödet är ett kalljäst bröd eller nattjäst som det också kallas (20 st)

Steg 1, Kvällen50 g jäst2 dl kall mjölk3 dl kallt vatten1 msk honung2 msk matolja2 tsk salt3 dl grovt rågmjöl

2 dl musli8 dl vetemjöl

Gör så här:Rör ut jästen med mjölkenTillsätt de övriga ingredienserna. Arbeta degen i 5 minPlasta bunken. Ställ in i kylen under natten__________________________________Steg 2, MorgonenStjälp ut degen på mjölat bakbord. Knåda inte!Dela degen på mitten. Forma till 2 tjocka längderSkär längderna i 10 bitar/längd

Låt jäsa på…

Detta är ett inlägg hämtat från bloggen Madame Edith

Läs mer hos Mademe Edith