Rabarberpaj med knäckigt täcke

Rabarberpajen har ett himmelskt gott knäckigt täcke med sirap i smeten

Ett recept alla som älskar rabarber måste prova ♥ X-tra BILD HÄR >>

Steg 1ca 500 g rabarber0,5 dl strösocker1 msk potatismjöl

Gör så här:Skär rabarber i ca 1 cm bitar (skala om skalet är tjockt)Blanda med övriga ingredienser. Lägg i pajform.__ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _Steg 2150 g smör0,5 dl sirap1 dl vispgrädde2 dl vetemjöl2,5 dl havregryn1 tsk bakpulver2 dl strösocker

Gör så här:Smält smör. Drag grytan åt sidan. Rör ner sirap/gräddeRör ihop resten av ingredienserna. Rör ner i…

Detta är ett inlägg hämtat från bloggen Madame Edith

Läs mer hos Mademe Edith