Kulturhelg i Vaggeryd

25 oktober - 26 oktober


Kultur och musik Nöje


Där lusten är vår drivkraft!
Helgen 25-26 oktober står hela fantastiska Fenix 2 till de stora upplevelsernas förfogande, och det handlar om oss – alla vi som bor här i Vaggeryds kommun. För det är vi som är artisterna! Om vi törs, vill och vågar. Och tänker på att det vi tycker om att göra på vår fritid, kanske, och som vi inte tänkt att det faktiskt är ”Kultur” det med – att det faktiskt kanske är något som fler människor behöver få veta att man kan göra! Bara för att det är roligt och gör en lycklig.

Våga visa dig – prata ihop dig med grannar, arbetskamrater och syskonbarn – för gör det tillsammans med någon eller några om du inte törs själv, men gör det!

Gör det för det höga nöjets skull men – framför allt – gör det för de uppväxande generationerna kommuninvånares skull. För att de alla, oavsett förutsättningar, ska få en möjlighet att hitta just sina uttryck, det där som gör att man blir en glad och lycklig vuxen. Vare sig det är dans, teater, keramik, tavlor, knyppling, grafitti, fotografering, silversmide, tatueringsoriginal, träsniderier, mattvävning, sång, gitarrspel eller… en lergöksorkester! Ja, varför inte?

Du har några månader på dig att träna ihop något roligt att visa, men anmäl dig senast den 31 augusti till:
Cathrine.palmcrantz@vaggeryd.se tel 0370 – 67 81 32

Tisdag den 2:e September ses sedan alla vi intresserade på Fenix 2 kl 18.00. Välkomna!