Vaggeryds kommun i topp i Jönköpings län enligt Svenskt Näringslivs årliga ranking!

Idag släppte Svenskt Näringsliv den årliga rankingen av det lokala företagsklimatet och Vaggeryds Kommun hamnade 2023 i topp av länets tretton kommuner. Den här fina placeringen renderade även i en artonde plats bland Sveriges 290 kommuner, detta efter att 32 400 företag i Sverige har fått betygsätta hur det är att driva företag i sin kommun.

Läs mer på vaggeryd.se

Surahammar är länets raket på företagsrankingen

Surahammar är den lokala raketen i årets ranking av företagsklimat. En förbättring på 96 placeringar jämfört med i fjol gör att man numera är topp tre bland länets kommuner.

– Det här är ett resultat av ett mycket målmedvetet arbete för att skapa en god dialog med våra viktiga företagare, det känns väldigt roligt att det uppskattas, säger kommunstyrelsens ordförande Johanna Olofsson (M) i ett pressmeddelande.

Läs mer på svt.se

Teknisk Säljare till Wemo Automation AB

Teknisk säljare till Wemo Automation AB i Värnamo

 

Wemo Automation AB är idag en av de internationellt ledande företag av Automationslösningar innanför plast och materialhantering. Vårt företag har alltid byggts på människor som gillar vad de sysslar med och har höga ambitioner. Vårt intresse för att utveckla våra produkter och organisation efter kunden och marknadens behov inspireras i vår slogan: WE MOve things forward.

 

Vår vision är att bli en Ledande Värdeskapare inom Hållbar och Smart automation, och för att lyckas med detta behöver vi förstärkning till vårt säljteam.

 

Vill du vara med och bidra i en fortsatt satsning i ett framgångsrikt bolag?

 

Är du driven att arbeta nära kunder och hjälpa dem att skapa en effektiv produktion?

 

Trivs du med att vara spindeln i nätet och få stor möjlighet att bygga Wemo varumärke?

 

Då skall du söka till oss!

 

Hur ser Din arbetsdag ut? Du är en del i ett sälj & marknadsteam där du arbetar nära kollegorna och marknaden och kunden för att hitta den bästa automationslösningen. Med en hög servicenivå och fokus på kunden planerar du din egen dag/vecka med våra långsiktiga målsättningar i sikte.

Du utvecklar relationen till såväl befintliga som nya kunder på svenska marknaden och ser möjligheter i varje kundsamtal. Till din hjälp har du ett mycket kompetent och trevligt team där grundstenen är att tillsammans använda varandras kunskap och support till att skapa de bästa lösningarna för kunden och att driva Wemo mot våra mål.

Vi medverkar på kundaktiviteter i Sverige och internationellt där vi håller samma höga nivå på kundfokus och servicenivå.

 

Vem är du?

Du har förmodligen en teknisk utbildning i grunden och har arbetat som teknisk B2B säljare under några år.

Du har ett eget driv och en nyfikenhet att ta till dig den senaste tekniken och älskar att arbeta med långsiktiga affärsrelationer.

Om du har erfarenhet av projektförsäljning så är detta en fördel.

Vidare är du villig att resa och är en självgående person som trivs med att planera och genomföra dina dagar med frihet under ansvar.

Du värnar om det goda samarbetet och har lätt för att skapa förtroende hos kunder, partners och kollegor. 

Blir du stimulerad och motiverad av att driva professionella och tekniskt komplexa affärer i mål, då tror vi att du och Wemo Automation långsiktigt kommer trivas och utvecklas ihop!

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och tror att du är en drivande person som är utåtriktad, strukturerad, van vid att ta ansvar och har en logisk förmåga.

Du har förmågan att kommunicera och samarbeta, du är en riktig lagspelare som delar företagets starka kundfokus och viljan att leverera smarta lösningar.

Har du erfarenhet inom plastproduktion eller automation så är det en fördel.

Då Wemo är ett internationellt företag är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Känns det spännande? Är detta din nästa utmaning? Tveka inte att söka!

Kontakta Johannes Kjellgren för att få veta mer eller för att söka tjänsten.

Telefon: 0370-658501 eller e-mail: johannes.kjellgren@wemogroup.com

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer på gnosjoregion.se