Frejs Revisorer och Frejs Konsulter – Är du nyfiken nästa steg inom revisorsyrket?

Vi söker fler medarbetare till Frejs Revisorer i Smålandsstenar!

Är du nyfiken på vilket bästa nästa steg du kan ta för att utvecklas inom revisorsyrket? Motiveras du av nära samarbete med kollegor och kunder?

 

Frejs är tillräckligt stora för att kunna erbjuda djup kunskap och möjlighet till utveckling och samtidigt är vi lagom små för att behålla den personliga kontakten till både kunder och medarbetare.

Våra kunder växer och de blir också fler. För oss innebär det att vi behöver fler juniora och seniora kollegor. Oavsett om du nyligen tagit examen, har några år inom yrket och/eller är auktoriserad – hos oss finns chansen att ta nästa steg inom revision.

 

Som revisor på Frejs får du möjligheten att utvecklas genom ett varierande och utmanande arbete med våra kunder samt genom kontinuerlig utbildning. Vi arbetar i team som varierar från kund till kund då vi värderar erfarenhetsutbyte högt och detta ska speglas även i vårt arbetssätt. För att kunna tillgodose dagens allt mer komplexa verksamheter har vi med åren kompletterat och utvecklat våra tjänster till att omfatta det mesta som företagarna kan behöva med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning. Är du senior får du en möjlighet att jobba på ett flexibelt arbetssätt som fungerar väl för både små och stora uppdrag.

 

Läs mer på vår hemsida och hör gärna av dig om du har frågor!

FOKUS SMÅLAND: Vi söker fler medarbetare till Frejs Revisorer i Smålandsstenar!

Läs mer på gnosjoregion.se

Gnosjö Plåtindustri AB – Produktionstekniker/NC beredare

Gnosjö Plåtindustri söker dig som är tekniker och problemlösare!

 

I tjänsten ingår:

NC beredning av CAD filer i Radan

Produktionsberedning av artiklar i affärssystem Monitor

Support och problemlösning vid stansning och bockning

Framtagning av prover och fixurer

Ständiga förbättringar i processer och på artiklar

 

Vi tror att du är en engagerad, kreativ och målinriktad person som vill vara med och utveckla företaget ytterligare.

 

Läs mer och ansök här: Produktionstekniker/NC beredare

 

Läs mer på gnosjoregion.se

KD-politiker i Vaggeryd vill ha coronagranskning

I Vaggeryd vill Thomas Axelsson (KD) ta reda på om kommunen gjort rätt under coronapandemin.

Inför måndagskvällens kommunfullmäktigemöte hade han därför skrivit en motion med ett förslag om att en oberoende covid 19-granskning ska tillsättas omgående. Beslutet på mötet blev att frågan ska beredas.

I motionen ställde han sig kritisk till informationen om smittspridningen i kommunen och att personal på äldreboenden inte fått veta att smitta funnits på de avdelningar de jobbar på.

Läs mer på sverigsradio.se

Räddningstjänsten ryckte ut för att klippa av fastnad ring

På tisdagen åkte Vaggeryds räddningstjänst till Skillingaryd för att kapa en ring som fastnat på en mans finger.

Mannens finger hade börjat svullna, vilket skulle kunnat bli skadligt, dessutom blir det ju då svårare och svårare att få av ringen då, säger räddningschef Fredrik Björngren.

En annan orsak till att just räddningstjänsten hjälper till, är att de har ett speciellt verktyg för att just kapa ringar.

Läs mer på sverigsradio.se

Codeq AB – Codeq rekryterar EQS Manager

Till en av våra kunder i GGVV-regionen har vi nu en mycket intressant roll som EQS Manager. Företaget är en attraktiv, och för många känd, arbetsgivare med stark position på världsmarknaden vilket gör tjänsten extra rolig.

 

Vill du vara med och vidareutveckla vår kunds arbete inom miljö, kvalitet och säkerhet, så erbjuder vår kund en varierande och bred tjänst där du arbetar både operativt och strategiskt.

 

Då vår kund ingår i en större koncern med verksamhet över hela världen, innebär det att du kommer ha internationella kontakter med kollegor, kunder och leverantörer inom kvalitet och miljö.

 

Läs mer och ansök här: EQS Manager

Läs mer på gnosjoregion.se

Codeq AB – Codeq rekryterar Driftchef

Vi söker en ambitiös och drivande Driftchef med specialistkompetens inom elkraft och energi och stort intresse för IT och hur man bygger ”smarta elnät”.

 

Du erbjuds ett varierat och stimulerande jobb i en framtidsbransch och som Driftchef får du en stor variation i ditt jobb.

 

Praktiskt arbete blandas med administrativt arbete, utvecklingsarbete blandas med förvaltande uppgifter och kompetensmässigt jobbar du med såväl elkraft, energi som IT-lösningar kopplade till elnät.

 

Läs mer och ansök här: Driftchef

Läs mer på gnosjoregion.se

Codeq AB – Codeq rekryterar Automationstekniker till Reftele

Vi söker dig som har en god erfarenhet från tillverkning, i synnerhet inom automation och robotprogrammering. Du bör ha kompetens motsvarande högskola inom maskinteknik, eller motsvarande kunskaper. Vi ser det också som viktigt att du har vana av projektledning.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och för att lyckas i uppgiften bör du ha ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt tillsammans med övriga organisationen.

 

Läs mer och ansök här: Codeq rekryterar Automationstekniker till Reftele

Läs mer på gnosjoregion.se