Har du en blogg eller nyheter att dela?

Har du en egen blogg, nyheter – eller kanske trevliga inlägg på ditt företags hemsida? Vi kan publicera dem i vårt nyhetsflöde!

Privatpersoner med egen blogg kan vi koppla in så att blogginläggen dyker upp hos oss för granskning. Anser vi att bloggposten är relevant för läsarna publicerar vi den under rubriken ”bloggtips”. Givetvis lägger vi bara ut ett utdrag och länkar till ”hela artikeln” på din egen blogg. På det här viset får du mer trafik till din blogg, och vi får intressant och relevant innehåll till våra läsare.

Ideella föreningar kan kostnadsfritt ansluta sig genom att först registrera en sida och sedan börja publicera nyheter. Har ni redan nyheter på föreningens hemsida? Vi kan plocka in dem i vårt nyhetsflöde.

Företag, butiker och restauranger måste uppgradera till ett Guld-abonnemang för att kunna publicera nyheter i vår nyhetsström. Självklart kan vi även här plocka nyheter eller bloggposter automatiskt från ditt företags hemsida. På det viset behöver du bara publicera dina nyheter en gång – och få maximal spridning utan att behöva lägga ner extra arbete. Läs om våra abonnemang.

Och självklart kommer nyheterna även kunna ses genom vår kommande iPhone-applikation.

Skriv inte för dig själv – skaffa en bredare publik!

Kontakta oss för mer information.