Om Vaggerydstorget.se

Ett torg för alla

Vaggerydstorget.se är en plats för alla. En plats för butiksinnehavarna och en plats för besökarna. Precis som ett fysiskt torg med butiker, människor, aktiviteter och berättelser – fast på nätet.

Här samlar vi butikerna i Vaggeryds kommun och låter produkter, erbjudanden och öppettider stå i centrum. Vaggerydstorget.se ska vara ett myllrande torg där det alltid händer något. Torgbesökaren ska få ta del av ett levande innehåll. Kika på om favoritbutiken har något spännande erbjudande, kolla när nästa fotbollsmatch spelas, läsa ett intressant reportage eller kanske lägga in en egen annons på anslagstavlan. Det ska finnas ett värde i att besöka Vaggerydstorget.se. Besökaren ska känna att man tillhör ”den lilla staden” även när man sitter hemma framför datorn eller surfar på mobilen.

På Vaggerydstorget.se samlar vi också de företag som inte har en butik. För oavsett om man inte har en affär, eller har en affär som inte finns rent fysiskt på något av torgen i kommunen, så ska man självklart ha möjligheten att synas.

Vi vill helt enkelt att Vaggerydstorget.se ska vara ett torg för alla. Välkommen att delta - du också!

Vaggerydstorget.se drivs av det Vaggerydsbaserade företaget Fenmark Design. Syftet är att utveckla handelsplatsen Vaggeryds kommun på nätet.