Studio M Nails

Information

Studio M Nails erbjuder fantastiskt läckra naglar och jag är certifierad för att ge behandlingar med CND Shellac™ och CND Brisa™ Lite. Jag utför även SPA-manikyr för dig som inte vill ha färg på naglarna och vänder mig både till herrar och damer! Jag använder endast produkter av högsta kvalitet och målet är att leverera en service av världsklass där du som nöjd kund vill komma tillbaka om och om igen.
Utöver nagelvård erbjuder jag också brynform/färg samt fransfärg, vaxning, spray tan och även hudvård och makeuphjälp!

Shellac™ är en permanent lackning som håller i minst 14 dagar. Det är en blandning mellan gel och lack; tunna färglager härdas med hjälp av en UV-lampa. En Shellac™-behandling innebär inget slitage på din naturliga nagel, utan ger dig istället en lätt förstärkning. Det blir inga repor eller avtryck i lacket, utan du har ett perfekt, hållbart resultat!

Shellac™ finns i flera olika färger och kan även kombineras med glitter, foils och färgpigment för att skapa läckra effekter! De färger jag har att välja mellan utökas hela tiden, för aktuell lista kika här nedan!

Att göra en Shellac™-behandling passar dig som är trött på att sitta och vänta på att ditt vanliga nagellack tar lång tid på sig att torka. Oftast målar du flera lager för att få en heltäckande yta, men när du väl är färdig och tycker att det borde vara torrt stöter du i något och det blir fula märken eller rispor! Allt sådant slipper du.
Fullständig prislista på hemsidan!
Visa mer / dölj

Öppettider

 • Måndag:
  Tidsbokning 
 • Tisdag:
  Tidsbokning
 • Onsdag:
  Tidsbokning 
 • Torsdag:
  Tidsbokning 
 • Fredag:
  Tidsbokning 
 • Lördag:
  Stängt ( vissa undantag vid storhelger) 
 • Söndag:
  stängt 
Tidsbokning gäller. 0708-22 93 46