Annonsera gratis

Är du privatperson boende i Vaggeryds kommun får du annonsera gratisanslagstavlan. För företag i som vill annonsera så erbjuder vi ett antal olika alternativ. För det första ska du som har din verksamhet i Vaggeryds kommun registrera din verksamhet i vårt register. Du får prova gratis i tre månader och vill du sedan inte betala så övergår du till ett begränsat gratisabonnemang.

Banner

En klickbar annons (banner) leder besökaren direkt in på din butikssida eller din egen webbplats. Det finns flera olika banners att välja på och det går utmärkt att välja enbart en eller kombinera flera olika för bästa exponering.

För att göra det så enkelt som möjligt så producerar vi bannern åt dig. Smart, smidigt och prisvärt. Bannern produceras av KORPNET AB i Skillingaryd.

Här kan du se en pdf med bannerplacering och priser

Priserna är ex. moms

Reportage

Våra duktiga skribenter skriver intressanta och engagerande reportage om din verksamhet – perfekt om du vill nå ut med ett speciellt budskap eller lägga större fokus på en nyhet. Reportaget lyfts fram tydligt på Vaggerydstorget.se med inbjudande och snygga bilder. Bilder ingår i priset.

Reportage 1800 kr

Priserna är ex. moms

Såhär gör du

Gå in under "Köp tillval" när du är inloggad - om du har en butik- eller företagssida hos oss. Där hittar du de olika annonsmöjligheterna. Du kan självklart också maila eller ringa oss eller besöka oss i Vaggeryd eller Skillingaryd.

Om du inte har egen butiks- eller företagssida men vill annonsera ändå så ber vi dig kontakta oss för mer information.