Maskinoperatör Dalolindén AB

Maskinoperatör Dalolindén AB Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör hos oss i Värnamo.

Här ansvarar du för en automatisk påspackmaskin där du ska fylla på material, övervaka, lösa enklare underhåll m.m. Det är ett rörligt arbete som emellanåt kan bli lite fysiskt och som även kräver lite tempoväxlingar under dagen.

Som maskinoperatör på DaloLindén måste du även hjälpa till med andra uppgifter när det behövs. Då rekryteringen avser en ersättning för kommande pensionsavgång går du tillsammans med en erfaren operatör, denna period får du räkna med mer blandade uppgifter under arbetsdagarna såsom manuell packning och montering.

Denna roll kräver truckvana. Det finns flera sorters truckar på Dalolindén och saknar du rätt behörighet på ditt truckkort så finns det möjlighet att komplettera din tidigare utbildning vid anställningens början.

I denna rekrytering tittar vi inte bara på dina tidigare erfarenheter utan även väldigt mycket på dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en lagspelare som kan jobba både självständigt och i grupp. Arbetet kräver att du är både nyfiken och tekniskt intresserad.

Tjänsten är på dagtid, urval sker löpande så sök direkt, dock senast den 18 augusti 2023. Skicka in din ansökan på www.aktivbemanning.se

Rekrytering sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är DaloLindén som slutligen anställer.

Då rekryteringen är i anslutning till semesterperioden har vi en utökad ansökningsperiod och det är begränsade möjligheter att ringa under v.28-31.”

Läs mer på gnosjoregion.se

Marknadsservice och support

Vakant tjänst:                                  Marknadsservice och supportAnsvarig kontakt Swede-Wheel:    Andreas StillmanKontaktuppgifter:                           andreas.stillman@swede-wheel.se                                                      0370-373704

Annonslänk:                                   Swede-Wheel WebbSök tjänsten via:                            jobb@swede-wheel.seStart:                                            Omgående/Enligt överenskommelseOmfattning:                                  Heltid, 100%Placering:                                     Hillerstorp, Jönköpings län

 

 

OM SWEDE-WHEEL

Swede-Wheel AB är Skandinaviens ledande tillverkare av hjul och länkhjul. Vi jobbar med kunder på en internationell marknad inom alla branscher men med främsta fokus på kunder inom materialhantering och butiksinredning. Utöver direktkundsförsäljning jobbar vi även med ett brett återförsäljarnät i Europa.Huvudkontor ligger ihop med vår tillverkande enhet i Hillerstorp. Vi har även ett systerbolag i Swede-Wheel QLC Ltd. i Ningbo Kina som både fungerar som en leverantör till Swede-Wheel AB och en egen producerande enhet som bearbetar/servar kunder i Asien och Oceanien.Swede-Wheel har tydliga tillväxtmål och högt satta ambitioner. Vår mission är – Makes it easier – vilket har både ett tydligt kundfokus där vi ska erbjuda en tjänst som göra vardagen enklare för våra kunder och sätter tonen för hur vi ska utveckla vårt arbetssätt och våra processer internt. Swede-Wheel Gruppen omsätter ca 240 Mkr och är ca 100 anställda. 

OM ROLLEN OCH VEM VI TROR DU ÄR

Älskar du att ha många bollar i luften, social kontakt och att ha ordning och reda runt omkring dig?

Swede-Wheel växer och behöver en klippa på marknadsservice och support. Du kommer att lägga stor del av tiden på att vara en spindel i nätet kring kundorder och med det serva både kund och interna funktioner med stöd och information.

Vi lägger stor vikt vid personligheten i denna rekrytering. Tidigare erfarenheter mindre, men vi ser att du har gymnasial utbildning, god datorvana och väl utvecklad engelska i tal och skrift.

Vi ser framför oss att du har en smittsamt positiv energi, inte är rädd att driva på och skapa förbättringsförslag och gärna tar egna beslut eller söker svar på frågor. Samtidigt är du ordningsam och välorganiserad – något som är viktigt för rollen då man hanterar orderregistrering mm.

Dina arbetsuppgifter:

Löpande orderregistrering i affärssystem samt likvärdig administration

Kund och leveransfrågor samt intern ordersupport via telefon och mail

Ta emot och koordinera kundfrågor intern

 

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Välkommen med din ansökan genom att skicka relevanta uppgifter till jobb@swede-wheel.se.Vid frågor eller funderingar kontakta Andreas Stillman.

 

ÖVRIGT

 

Är du hungrig på att utvecklas och växa i din arbetsroll och karriär. Då kan detta vara en utmärkt start, Swede-Wheel växer stadigt och har som tidigare nämnt högt uppsatta mål. Om du visar framfötterna kommer det att finnas stora möjligheter att växa inom gruppen.

 

 

Välkommen med din ansökan.Team Swede-Wheel

Läs mer på gnosjoregion.se

Eterni söker svetsare till LGL Construction i Smålandsstenar

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer att vara främst svetsning av stålkonstruktion för stålbyggnader samt tillhörande arbetsmoment. Men även andra arbetsmoment kan tillkomma. Man jobbar självständigt samtidigt som du har ett tätt samarbete med dina kollegor på avdelningen men även med andra kollegor inom bolaget.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

För att trivas i rollen ser vi att du sedan tidigare arbetat med svetsning. Du ska behärska MIG/MAG svetsning och ha erfarenhet av ritningsläsning. Krav på Certifikat för svetsning 138 FW-ML och meriterande om du har 138 BW. Truckkort är ett krav för denna tjänst, meriterande om du innehar B6 samt travers.

Som person är du självgående, ansvarstagande, noggrann och gillar att bidra med hög kvalitet. Du har en god kommunikativ förmåga samt gillar att samarbeta med kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Arbetstiden är dagtid, start omgående eller enligt ök, sommarstängt under perioden V28-31.OM TJÄNSTEN

Tjänsten som Svetsare är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos LGL Construction. Efter 6 månader har LGL för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

 

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer på gnosjoregion.se

Gårö Plåtprodukter söker Robotoperatör till Kantpressavdelning

Ta chansen att arbeta i en modern maskinpark med högsta kvalitet, leveranssäkerhet och med stolthet över att vara en del av Gnosjöandans mittpunkt. 

 

Är du erfaren och driven kantpressoperatör som vill ta nästa steg i din karriär?

På Gårö Plåtprodukter får du möjligheten att spela en central roll i att säkerställa effektiv produktion och högkvalitativa resultat genom att arbeta med toppmodern teknik. Företaget är en innovativ och växande organisation som ger dig möjlighet att utvecklas och växa.

 

Ansvarsområden:

Ställa in och justera robotarna för att säkerställa att produktionsprocessen möter kundens krav och specifikationer.

Genomföra noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa hög standard.

Identifiera och åtgärda eventuella produktionsavvikelser eller tekniska problem för att minimera eventuella förseningar eller avbrott i leveransen.

Dokumentera och rapportera produktionsframsteg och eventuella avvikelser till teamledare.

 

Kvalifikationer:

Erfarenhet inom kantpress är högt eftertraktad.

God förståelse för tekniska ritningar och mätinstrument.

Förmåga att genomföra noggranna kvalitetskontroller.

Har ett intresse av att lösa tekniska problem och fatta snabba beslut för att upprätthålla en smidig produktion.

Utmärkt kommunikationsförmåga.

 

Gårö Plåtprodukter erbjuder en stimulerande arbetsplats, att få bidra till framgång genom att leverera högkvalitativa produkter. Företaget värdesätter sina medarbetare och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö där du kan utvecklas och trivas.

Om du är en ambitiös och erfaren kantpressoperatör med en passion för effektiv produktion och högkvalitativa resultat, ser vi fram emot att få din ansökan. Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för rollen som robotoperatör till kantpressavdelningen på Gårö Plåtprodukter.

 

 

I denna rekrytering samarbetar Gårö Plåtprodukter med Puls Bemanning & Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lisa Johansson på Tel: 073-422 68 78 för mer information.

 

 

Gårö Plåtprodukter AB grundades 1998 och präglas av värdeorden: Ge förtroende, Satsa offensivt, Kontinuitet och Ett personligt engagemang.

Genom ett unikt samarbete med likasinnade och hjälpsamma människor bygger företaget en stark grund för att våga utmana och samtidigt upprätthålla högsta kvalitet genom smarta småländska lösningar. Gårö Plåtprodukters kompetens ligger inom bearbetning av tunnplåt genom stansning, bockning, pressning, svetsning och montering där huvudsakliga material är stålplåt, rostfritt stål och aluminium.

Läs mer på gnosjoregion.se

CNC operatörer sökes Värnamo och Gislaved

Nu söker vi erfarna CNC operatörer till kundföretag i Värnamo och Gislaved regionen

 

Om ossK-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.Om företagetVår kund arbetar med skärande bearbetning, rörbearbetning, svetsning, gjutgods och smide. Ett helhetsgrepp som håller hög tekniknivå, materialkunskap både produktionstekniskt och kostnadsmässigt samt flexibilitet.Dina arbetsuppgifterTjänsten innefattar följande:-Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner-Ritningsläsning-Justering av program-Kvalitetskontroller och avsyningEfter hand kommer du även få göra egna ställ och uppstart av maskin.Din profilVi ser gärna att du har tidigare erfarenheter och gärna utbildning av/inom CNC-styrda maskiner.Du bör ha goda kunskaper av ritningsläsning och ha använt de vanligaste mätverktygen så som mikrometer, tolkar och skjutmått.Ett tekniskt intresse och god laganda är en stor fördel för att trivas och utvecklas på jobbet.Arbetet är heltid, dagtid eller nattUrval sker löpande så ansök snarast på vår hemsida: https://www.k-bemanning.se/lediga-tjanster/cnc-operator/

Läs mer på gnosjoregion.se

Operatör till rörlasermaskin

Nu söker vi rörlaseroperatör till framgångsrikt företag i Smålandsstenar

 

Om ossK-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.Om företagetEtt tillverkande familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Gislaveds kommun som sedan starten 1947 har genomgått en kraftig expansion. Även om företaget blivit större har vi samma målsättning som tidigare – att vara flexibla och ge samma service till alla våra kunder, stora som små.Företaget har en stor och modern maskinpark för laserskärning. Här utförs metallbearbetning med precision, erfarenhet och hög kvalitet. Med ett 20-tal laserskärningsmaskiner som arbetar i skift har vi kapacitet att skära mer än 160 ton per arbetsdag. De arbetar ständigt med att effektivisera maskinparken. De flesta maskinerna är utrustade med 10kW fiberlaser, vilket gör produktionen snabbare och mer miljövänlig.Dina arbetsuppgifterDu kommer framförallt få arbeta med rörlaser som innebär metallbearbetning med precision, erfarenhet och hög kvalitet.Med ett 20-tal laserskärningsmaskiner som arbetar i skift har kund kapacitet att skära mer än 160 ton per arbetsdag.Din profilVi ser gärna att du har ett tekniskt intresse då jobbet innebär viss felsökning och justering i maskin.Du bör ha några års erfarenhet av industriarbete gärna som maskinoperatör i den lite mer komplexa typen av maskin.Ritningsläsning och användning av mätinstrument är ett stort plus.Svenska i tal och skrift är ett krav för att förstå instruktioner.Urval sker löpande så ansök snarast på vår hemsida: https://www.k-bemanning.se/lediga-tjanster/operator-rorlaser-smalandsstenar/

Läs mer på gnosjoregion.se

Planlaseroperatör Smålandsstenar

Nu söker vi för kunds räkning en planlaseroperatör till framgångsrikt företag i Smålandsstenar

 

Om ossK-Bemanning är ett lokalt auktoriserat Bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut både kollektivpersonal och tjänstemän. Vi har bemannade kontor i Gislaved, Värnamo och Jönköping. K-Bemanning har nästan 20 års erfarenhet av bemanning, rekrytering och hyrrekrytering. Vi tillhandahåller även truckutbildning, traversutbildning och utbildning inom mätteknik/ritningsläsning. Vi är givetvis ett auktoriserat bemanningsföretag och har även en R-licens. Det innebär att vi är ett rekommenderat företag som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom vår organisation.Om företagetEtt tillverkande familjeföretag med fabrik och huvudkontor i Gislaveds kommun som sedan starten 1947 har genomgått en kraftig expansion. Även om företaget blivit större har vi samma målsättning som tidigare – att vara flexibla och ge samma service till alla våra kunder, stora som små.Företaget har en stor och modern maskinpark för laserskärning. Här utförs metallbearbetning med precision, erfarenhet och hög kvalitet. Med ett 20-tal laserskärningsmaskiner som arbetar i skift har vi kapacitet att skära mer än 160 ton per arbetsdag. De arbetar ständigt med att effektivisera maskinparken. De flesta maskinerna är utrustade med 10kW fiberlaser, vilket gör produktionen snabbare och mer miljövänlig.Dina arbetsuppgifterDu kommer framförallt få arbeta med planlaser som innebär metallbearbetning med precision, erfarenhet och hög kvalitet.Med ett 20-tal laserskärningsmaskiner som arbetar i skift har kund kapacitet att skära mer än 160 ton per arbetsdag.Din profilVi ser gärna att du har ett tekniskt intresse då jobbet innebär viss felsökning och justering i maskin.Du bör ha några års erfarenhet av industriarbete gärna som maskinoperatör i den lite mer komplexa typen av maskin.Ritningsläsning och användning av mätinstrument är ett stort plus.Svenska i tal och skrift är ett krav för att förstå instruktioner.Urval sker löpande så ansök snarast på vår hemsida: https://www.k-bemanning.se/lediga-tjanster/laseroperator/

Läs mer på gnosjoregion.se

Orderplockare Dalolindén AB i Värnamo

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som orderplockare hos oss i Värnamo.

 

Arbetet är tempofyllt, mycket ska skickas varje dag och det är viktigt att varje order blir rätt. Då det är många artiklar som hanteras så blir det ganska fysiskt samtidigt som det krävs god truckvana. Möjlighet finns att komplettera behörigheten på ditt nuvarande truckkort kring anställningsstart för att kunna hantera alla våra truckar.

 

Tillsammans med arbetslaget löser Ni veckans utmaningar genom bra samarbete och god kommunikation. Ni håller i kontakter med kunder och speditörer via telefon, webbportaler och e-post, dessa sker på svenska och ibland engelska. God datavana är en förutsättning för att klara de administrativa delarna i arbetet.

 

Som orderplockare på DaloLindén måste du även hjälpa till med andra uppgifter när det behövs och då handlar det om t.ex. om godshantering, manuell packning och montering.

 

I denna rekrytering tittar vi inte bara på dina tidigare erfarenheter utan även väldigt mycket på dina personliga egenskaper. Vi tror att du kan jobba både självständigt och i grupp. Arbetet kräver att du kan ha många ”bollar i luften” vilket du löser med ett flexibelt och noggrant arbetssätt.

 

Tjänsten är på dagtid, urval sker löpande så sök direkt, dock senast den 14 augusti 2023. Skicka in din ansökan på www.aktivbemanning.se 

 

Rekrytering sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är DaloLindén som slutligen anställer.

 

Då rekryteringen är i anslutning till semesterperioden har vi en utökad ansökningsperiod och det är begränsade möjligheter att ringa under v.28-31.

Läs mer på gnosjoregion.se

Quality Technician

 Trelleborg Seals & Profiles är ett marknadsledande och internationellt företag som nu har en ledig tjänst som Quality Technician. 

Om rollen

Ditt huvudsakliga uppdrag är att bidra till att säkerställa rätt kvalitet på våra produkter och det innebär ett utvecklande samarbete med stora och viktiga kunder inom Automotive. Vi är på jakt efter dig som är, eller är på väg att bli, en kompetent kvalitetstekniker. Har du rätt personlighet, bakgrund och ödmjukhet så har vi inget emot att du är i början av din yrkeskarriär.

Dina arbetsuppgifter är främst kopplade till:

Att driva och utveckla kvalitetsprocesser som säkerställer produktkvalitén.

Delta i projekt på nya och befintliga produkter.

Hantera kvalitetsavvikelser för produkter inom Automotive.

Delta i företagets förbättringsarbete.

Delta i kvalitetsavdelningens övriga arbete. 

Din profil

För att passa in i rollen vill vi att du har lämplig utbildningsbakgrund och några års erfarenhet av kvalitetsarbete, gärna inom fordonsindustrin. Du har sannolikt rätt profil för jobbet om du är bekant med förkortningar som: IATF, PPAP, FMEA, 8D, APQP, 5Why. 

Du behöver behärska svenska och helst engelska i tal och skrift och kunna ritningsläsning och mätteknik. Om du jobbat med revisionsteknik så är det meriterande.

Som person vill vi att du är initiativrik med hög problemlösningsförmåga som gör att du utifrån kvalitetsavvikelser tillsammans med andra bidrar till kvalitetsförbättringar. Vidare behöver du vara kommunikativ och bra på att hantera interna relationer och kundrelationer. Strukturerat arbetssätt och noggrannhet är självklart för dig. Som person bör du också trivas med att vara på plats där det händer och trivas lika på produktionsgolvet som på din arbetsplats.

I denna rekrytering samarbetar Trelleborg med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information lämnas av Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Värnamo. 

Ansökan önskas snarast via www.stellaab.se dock senast 20 juni. Vi tillämpar löpande urval,

 

Om företaget

Trelleborg is a world leader in engineered polymer solutions for almost every industry on the planet. And we are where we are because our talents brought us here. By specializing in the polymer engineering that makes innovation and application possible, Trelleborg works closely with leading industry brands to accelerate their performance, drive their business forward—and along the way, shape the industry and progress that will benefit humankind in the exciting years ahead. Our people are Shaping Industry from the Inside. Why don´t you join us?

Läs mer på gnosjoregion.se