Resultatet av hyresgästankäten 2021

Tack alla Ni som svarade och grattis till vinnarna. Det är 24:e året som elever på Fenix genomför vår enkät. Enkäten är från och med i år uppdelad i 3 områden – Trygghetsboenden för sig, övriga i Skillingaryd samt övriga i Vaggeryd. Vi får något sämre betyg på vissa frågor men överlag är resultatet bra. Med tanke på att vi inte varit inne i lägenheterna annat än i akuta ärenden under pandemin, på över ett år nu, visar resultatet att hyresgästerna förstår att vi varit tvungna att låta bli. Vi har väldigt nöjda hyresgäster på våra trygghetsboenden. Detta trots att vi inte har kunnat bedriva vår verksamhet som vanligt under pandemin. Vi tackar alla hyresgäster för den förståelse dom visat och hoppas att vi snart är igång igen.

Läs mer på vsbo.se

Avtängning av kommunalt dricksvatten

Meddelande Från Vaggeryds kommun: Avstängning av kommunalt dricksvatten 2021/01/15 mellan kl. 07:30-14:00. På grund av läcka på ledningsnätet måste vattnet att stängas av under ovanstående tid på Frideborgsvägen och närliggande gator kan bli berörda i Vaggerydryd. Oförutsedda händelser kan inträffa som gör att tiden för avstängning blir något kortare eller längre. Om du har möjlighet tappa gärna upp vatten för matlagning och hygien innan! Vid akuta behov av dricksvatten kan vatten hämtas hos Räddningstjänsten. Vid frågor kontakta tekniska kontoret via kommunens växel på telefon 0370-678000. Vi beklagar störningen! Hälsningar Tekniska kontoret . OBS! Vaggeryds kommun kommer ut med mer information så snart som möjligt.

Läs mer på vsbo.se

Hjälp mig hitta hem!

Natten mellan juldagen och annandagen försvann jag ifrån Smedjegatan i Vaggeryd. Jag trivdes där och vill gärna få komma tillbaka hem igen. Är det någon som vet vart jag är? Ställ gärna tillbaka mig igen. /VSBo:s snögubbe

Läs mer på vsbo.se

Kontoret stängt!

Kontoret kommer att ha stängt för besökare under jul och nyår mellan den 23/12 till och med den 3/1. Vid nyckelhantering ring 0393 – 67 86 71 så bokar vi en tid.

Läs mer på vsbo.se