K-Bemanning – Erfaren CNC operatör -Ställare

Nu söker K-Bemanning en eller flera CNC operatörer -Ställare i Värnamoområdet

 

Dina arbetsuppgifterHuvudsakligen kommer du få arbeta med:- Arbete med 3- och 5-axliga CNC-maskiner.- Verktygsbyten och ISO-programmering.- Mätningar av detaljer med manuella mätdon samt mätmaskiner.- Beredning av detaljer.

 

Din profilTroligtvis har du gått industritekniskt gymnasium eller likvärdig utbildning och har industrivana. Du har jobbat några år med 3 och/eller 5-axliga CNC-maskiner i svarv eller fräs och har erfarenhet av verktygsbyten och programmering. Du bör ha goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Erfarenheter av arbete i Master CAM eller motsvarande CAD-program är meriterande. Vi söker dig som har ett starkt intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Du gillar att ta ansvar för ditt arbete med tyngdpunkt på kvalitet.Tjänsterna är hyrrekrytering eller rekrytering beroende på din erfarenhet och kundens behov.Urval sker löpande så ansök snarast

 

Läs mer och ansök: https://www.k-bemanning.se/lediga-tjanster/cnc-operator-stallare/

Läs mer på gnosjoregion.se

OnePartnerGroup GGVV – Kyltekniker till Cretec

Cretec är ett installationsbolag med huvudverksamhet i Kyla, VVS, Ventilation och Styr. Vi har en bred kunskap inom kyla där vi projekterar, installerar, utför service-/underhållsarbete.Läs mer om oss på vår hemsida, www.cretec.seTill Cretec söker vi just nu en kyltekniker till vår serviceverksamhet i Gislaved. Vi är en avdelning under stark tillväxt och i samband med att vi tecknat avtal om flera nya intressanta samarbeten behöver vi bli fler! Har du ett stort tekniskt intresse, är lösningsorienterad och har lätt för att skapa samt underhålla goda relationer? Då är det kanske dig vi söker! Hur kommer ditt uppdrag att se ut?Som kyltekniker är du en av Cretecs experter inom området. Tillsammans med dina kollegor arbetar och ansvarar du för åtgärder och utredningar i både kommersiella fastigheter, industrier och bostadsfastigheter mot våra slutkunder. Våra kunder finns främst i mellan Gislaved med omnejd. Resor kan  förekomma i arbetet. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Parallellt arbetar du med service och montage vilket gör att det är ett varierande arbete.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 

Att på egen hand eller tillsammans med dina kollegor utföra service och underhåll på våra kunders anläggningar  

Daglig kontakt med våra kunder

Drift- och energieffektivisering – Vid servicebesök träffa kunden för att ge och få återkoppling  

Upptäcka, föreslå och återrapportera eventuella förbättringsmöjligheter till våra kunder 

Återkommande avtalsbesök

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Vem är det vi söker? Vi söker dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Krav:

Giltigt kylcertifikat, kategori 1

Erfarenhet från branschen  

God datorvana

B-körkort   

Meriterande om du har kunskap inom styr och regler, el eller VVS

För att vara framgångsrik i rollen är du som person självgående, ansvarsfull och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. Vidare är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag. Vad kan Cretec erbjuda dig? Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta utvecklingsresa. Vi tar vara på våra medarbetares kompetenser och vill ligga i framkant när det gäller att utveckla hållbara och energieffektiva lösningar för vår kunder.Är du nyfiken på att få veta mer?I denna rekrytering samarbetar Cretec med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.

Läs mer på gnosjoregion.se

Bemanningspoolen AB – Maskinoperatör med erfarenhet av CNC efterfrågas

Enligt kunds önskemål söker vi efter en maskinoperatör med erfarenhet av CNC.Vad krävs för jobbet?Du har CNC- utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har datorvana och kunskap inom ritningsläsning. Om du har truck- eller traverskort är det meriterande.Din profilFör att vara rätt för jobbet måste du trivas i en produktionsmiljö och ha ett intresse för teknik. Du är en noggrann och effektiv person som är mån om att göra ett bra jobb och tycker om att ta ansvar. Det finns goda chanser till att få lära sig ställa maskinen själv,vilket gör att det är viktigt att du är ordningsam och bra på att planera ditt arbete.Du har en positiv inställning, är bra på att samarbeta och trivs med att arbeta i team men du klarar också av att arbeta självständigt. Du har god svenska i tal och skrift. Körkort och bil är inget krav men meriterande.Om anställningenAnställningsform: Visstidsanställning – finns goda chanser till anställning hos kund. Arbetstid: 2-skiftStart: Omgående eller enligt överenskommelseOrt: GislavedVi arbetar löpande med inkomna ansökningar.Välkommen med din ansökan idag!

Läs mer på gnosjoregion.se

Aktiv Bemanning i Småland AB – Materialansvarig till BEWI i Värnamo

Nu söker vi efter en materialansvarig vars uppgift är att se till att hålla rätt flöde av material till produktionen.

 

I denna roll är du med från att materialet anländer till fabriken, då du får sätta dig i motviktstrucken och lossa materialet från inkommande lastbilar, tills att materialet hamnar i maskinparken.

 

Förutom att se till att flödet av material fungerar så blir det du som håller koll på hur mycket material det finns kvar gentemot behovet i kommande produktion. Rapportering sker digitalt och kräver att du kan hantera en dator och en surfplatta.

 

Under arbetsdagen håller du rent på arbetsplatsen, utför dagligt underhåll och mindre reparationer på utrustningen. Vi ser gärna att du kan referera till tidigare arbetsuppgifter eller fritidsintressen som visar att du kan lära dig att utföra de för tjänsten nödvändiga reparationerna. Truckkort är ett krav men för dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning så kan det finnas möjlighet att få den utbildningen i samband med start av tjänsten.

 

Arbetet sker på dagtid i Värnamo och är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd på Aktiv Bemanning och uthyrd till Bewi som är intresserad av att ta över anställningen på denna person efter ett antal månaders inhyrning förutsatt att du möter deras förväntningar.

 

Har du frågor, kontakta ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki på tfn 0370–69 56 52. Urvalet sker löpande så sök direkt, dock senast den 28 februari. Skicka in din ansökan på vår hemsida, www.aktivbemanning.se

 

Med 3900 medarbetare och 80 produktionsanläggningar i Europa tillhör BEWi Packaging AB i Värnamo en koncern som är en ledande europeisk producent, distributör och säljare av förpacknings- och isoleringslösningar. BEWI är noterade på Oslobörsen.

 

Enheten i Värnamo har cirka 30 anställda och levererar produkter i expanderad polystyren (EPS) och expanderad poly propylen (EPP) till kunder inom huvudsakligen industri. Exempel på produkter är skyddande förpackningar, produkter för ljuddämpning och komponenter för bilar och värmesystem.

Läs mer på gnosjoregion.se

OnePartnerGroup GGVV – Innesäljare till BLS

BLS är idag en av marknadens ledande aktörer inom lagerinredning, detta på grund av att vi har kunnig och engagerad personal, tillsammans med en högeffektiv och automatiserad produktionsutrustning. Redan från början förstod vi att vägen till framgång handlar om att vara noggrann i detaljarbete. Med närhet till vår egen produktion kan vi hela tiden sträva efter att utveckla och förbättra våra produkter. Detta är en förutsättning för att kunna bemöta våra kunder och deras behov, på absolut bästa sätt. Vår styrka är att erbjuda flexibla lösningar tillsammans med snabba leveranser och att alltid använda vår kunskap för kundens bästa. Vi lägger stor vikt på en säker materialhantering och för att säkerställa de höga krav på kvalitet och säkerhet som krävs.  Din roll:Som innesäljare kommer du att ha kundkontakt från insidan som innebär att underhålla våra befintliga kunder men också bearbeta nya projekt. I rollen ingår även administrativa uppgifter samt att du stöttar dina säljkollegor på fältet och får saker att hända på kontoret.Du rapporterar till Försäljningschefen.Exempel på några av dina arbetsuppgifter:

Hantera kundförfrågningar

Skapa offerter 

Bearbeta återförsäljarregistret 

Implementering av nya kunder

Ta fram och sälja kundanpassade lager lösningar

Din profil:Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi önskar en utåtriktad och positiv person med ett starkt eget driv samt har viljan och intresset av att utvecklas och lyckas. Du har både förståelse och ett visst tekniskt intresse samt trivas med att ge teknisk support till både kunder och medarbetare i diverse tekniska frågor som dyker upp på daglig basis. Du är relationsskapande, affärsmässig och självgående i ditt arbete samt lyhörd i mötet med kunder och klarar av att skapa struktur i ditt arbete. Du behöver ingen tidigare erfarenhet men vi ser att du är social och att du har en ambition att bli riktigt bra på att ta fram och sälja lagerlösningar. Vi ser det meriterande om du har arbetat som säljare inom tillverkningsbranschen tidigare men det är inget krav.  För att lyckas inom rollen är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.Vi erbjuder dig som Innesäljare på BLS varierande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar, god sammanhållning med dina kollegor och ett välmående företag. Får vi bli din nästa arbetsgivare? Varmt välkommen till oss! ÖvrigtOmfattning HeltidArbetstider: KontorstidStartdatum: Så snart som möjligtHur går vi vidare?I denna rekrytering samarbetar BLS med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.

Läs mer på gnosjoregion.se

OnePartnerGroup GGVV – Kvalitets- och miljöansvarig till Talent Plastics

Talentgruppen är en ledande tillverkare av tekniskt formsprutat gods. Vi gör allt som kretsar kring formsprutning av plast. Vi erbjuder våra kunder support hela vägen från idé till serieleverans av formsprutade produkter eller system där formsprutade produkter ingår. Om kunden har behov av specialproduktion, montering eller annan bearbetning, så vi en gedigen erfarenhet inom dessa områden också. Våra kunder finns inom de flesta segment, exempelvis automotive, industri och medical. Engagemang och yrkesstolthet finns det gott om hos oss. Vi förenar stor kompetens och kapacitet med det lilla företagets flexibilitet och snabba beslutsvägar. Läs mer om oss på vår hemsida: https://www.talentplastics.se/ Vill du arbeta i en ansvarstagande roll där du är ansvarig för kvalité och miljö? Har du tidigare erfarenhet från en liknande tjänst inom tillverkningsindustrin? Då kan detta vara din nya utmaning!Din roll hos oss:Som kvalitets- och miljöansvarig kommer du bli en nyckelperson i vårt team där du kommer arbeta aktivt med utveckling av kvalitetsprocesser och planering av miljö och kvalité. I ditt arbete ingår det att du håller verksamheten ajour om förändringar i lagar och regler, säkerställer att den interna kvalitetssäkringen uppfyller produkternas krav samt driver inkomna kundavvikelser på ett effektivt sätt. Detta är på många sätt en supporterande roll mot bland annat marknad-, produktion och inköpsavdelningen där du tillsammans med dina kollegor hjälps åt att lösa de frågor som uppstår på bästa sätt.Rollen innefattar även visst ledarskap där du driver vissa ärenden/projekt internt och du kommer att sitta med i ledningsgruppen. Exempel på några av dina arbetsuppgifter:

Följa upp verksamhetssystemets funktioner och åtgärda felaktigheter och brister.

Genomföra internrevisioner inom kvalitets- och miljösystemets ramar samt ansvara för externa revisioner. 

Ansvara för avvikelsehantering både intern och extern.

Rapportera givna KPI:er och ansvar för dess måluppfyllnad. 

Administrera farligt avfall och hantering av kemikalier i system.

Ansvara för utfallsprover/PPAP-prover blir uppmäta samt levererade till kund enligt ök.

Ansvara för samtliga mätverktyg, tolkar och fixturer registreras i register 

Din bakgrund: Vi tror att du som söker har erfarenhet från en liknande tjänst inom en tillverkande industri, med fördel inom automotive och/eller plastindustrin samt erfarenhet av revisionsarbete riktat mot ISO 9001 & 14001. Har du relevant utbildning inom teknikområdet är detta meriterande men du kan likväl ha tillägnat dig motsvarande kompetens via arbetslivserfarenhet. Krav:

Mätteknik & ritningsläsning 

Goda kunskaper om REACH, RoHS och IMDS. 

PPAP förfarande

God datorvana samt god användare av Officepaketet. 

Uttrycka dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

Relevanta påbyggnadskurser inom kvalitetsområdet.

Goda kunskaper i affärssystemet Jeeves. 

Dina personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, kreativ och fattar beslut baserat på fakta och välgrundade analyser. Du har en god social kompetens och arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Vidare är du nyfiken och är intresserad av att lära dig nytt. Du föredrar att arbeta systematiskt och är van vid att arbeta med problemlösning. Till sist trivs du i en liten organisation som präglas av prestigelöshet och där alla hjälps åt.Vi erbjuder:Talent Plastics befinner sig i ett spännande skede och vi har en pågående utveckling av organisationen där du får en nyckelroll. Vi erbjuder en god sammanhållning, lyhördhet, egenansvar och möjlighet att utvecklas i sin roll.Får vi bli din nästa arbetsgivare? Välkommen att bli en del av vårt gäng!  Övrigt: Tillsvidareanställning/heltidTillträde: Snarast möjligtPlacering: BredarydLåter det spännande?I denna rekrytering samarbetar Talent Plastics med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.

Läs mer på gnosjoregion.se

Bemanningspoolen AB – Industriarbetare till Hyltebrukområdet

Industriarbetare till företag inom industribranschen i Hyltebruk-området!Vill du ha varierande och spännande arbetsdagar?Just nu söker vi en ansvarstagande och prestigelös person som kan gå in i rollen som industriarbetare hos vår kund.Om tjänstenDu kommer att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch.Ditt uppdrag kommer att pågå tillsvidare, men om alla parter är nöjda med samarbetet finns det goda möjligheter till anställning direkt hos kund.Arbetsuppgifter som kan förekomma är montering, maskinoperatör, lager etc.Vem söker vi?Till rollen som industriarbetare söker vi framförallt dig som är en ansvarstagande och prestigelös person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet.För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av tidigare industriarbete.

Svenska i tal & skrift är ett krav

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer på gnosjoregion.se