Koola Kidz

Information

Hos oss finner du det mesta i klädväg till både mammor, små och stora barn men också ungdomar. Med vårt sortiment kan vi erbjuda kläder i god kvalitet till ett bra pris, märkeskläder, samt smycken, leksaker inredning och andra accessoarer. På hemsidan www.koolakidz.se kan du läsa om nyheter. Erbjudanden och annat gott finner du på vår facebook-sida, så in och gilla oss! www.facebook.com/koolakidz
Maila eller ring oss gärna om du har några frågor eller funderingar!I augusti 2012 startades Koola kidz av mig, Anna Munkstierna. Här arbetar jag tillsammans med härliga Yvonne.
Några ansikten som oxå dyker upp vi större happenings är Elin, Karro, Maria och Bodil. Vår policy är att alltid erbjuda bra märkesplagg med hög kvalitet och till låga priser. Hos oss får ni personlig service och vi tycker att det är viktigt att anstränga sig lite extra för att du som kund ska känna sig riktigt nöjd. Koola kidz kunder kommer från hela Svergie och har tom sträckt sig över kontinenterna. Webbshopen som är under uppbyggnad är öppen dygnet runt. Ibland finns varken tid eller möjlighet för ett besök, då tycker vi att du ska höra av dig till oss så kan vi skicka dig önskad vara.
Visa mer / dölj

Öppettider

  • Mån - fre:
    10.00-18.00
  • Lördag:
    10.00-13.00
  • Söndag:
    Stängt
Lunchstängt mån-fre 13-14