Aktiv Bemanning i Småland AB – Arbetsledare till DHL

Nu söker vi dig som är intresserad av att bli arbetsledare på DHL.s terminal i Värnamo.

 

För att lyckas i arbetet som ledare så måste du vara en person som är bra på människor och kunna leda med en positiv ton. Människor har olika bakgrunder och behov från sin ledare och här måste du leda gruppen som helhet men även ha förmågan att anpassa coachingen på individnivå för bästa resultat.

 

Som arbetsledare jobbar du även med att förbättra, effektivisera och följa upp verksamheten genom mätbara mål. Någon tidigare form av ledarskapserfarenhet är önskvärt men vi tittar främst på dina personliga egenskaper.

 

Utbildningar inom arbetsrätt och arbetsmiljölagen sker efter tillträde av tjänsten men att arbeta på DHL innebär även möjligheter till andra utbildningar anpassade för verksamheten. De här utbildningar sker på både svenska och engelska vilket kräver goda kunskaper i både tal och skrift.

 

Vissa delar av arbetsdagen innebär att du aktiv deltar i det dagliga arbetet och här krävs det både god fysik, stresstålighet och att du har behörigheten att framföra truck. Saknar du truckbehörighet så finns det möjlighet att lösa detta genom utbildning i samband med anställning.

 

Arbetstiden är 05.00-13.00 då du i denna arbetsledarroll har du hand om både nattskiftet och dagskiftet och måste träffa båda skiftlagen kontinuerligt.

 

Detta är en hyrrekrytering dvs. att det börjar med en anställning på Aktiv Bemanning som hyr ut dig till DHL under ett antal månader innan det är tänkt att du går över till anställning hos DHL.

 

Arbetet med denna rekrytering sker löpande så sök direkt, dock senast den 24 februari. Skicka in din ansökan på www.aktivbemanning.se

 

Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare, Jimmy Lehtomäki, på telefonnummer 0370-69 56 52”

Läs mer på gnosjoregion.se