Aktiv Bemanning i Småland AB – Materialansvarig till BEWI i Värnamo

Nu söker vi efter en materialansvarig vars uppgift är att se till att hålla rätt flöde av material till produktionen.

 

I denna roll är du med från att materialet anländer till fabriken, då du får sätta dig i motviktstrucken och lossa materialet från inkommande lastbilar, tills att materialet hamnar i maskinparken.

 

Förutom att se till att flödet av material fungerar så blir det du som håller koll på hur mycket material det finns kvar gentemot behovet i kommande produktion. Rapportering sker digitalt och kräver att du kan hantera en dator och en surfplatta.

 

Under arbetsdagen håller du rent på arbetsplatsen, utför dagligt underhåll och mindre reparationer på utrustningen. Vi ser gärna att du kan referera till tidigare arbetsuppgifter eller fritidsintressen som visar att du kan lära dig att utföra de för tjänsten nödvändiga reparationerna. Truckkort är ett krav men för dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning så kan det finnas möjlighet att få den utbildningen i samband med start av tjänsten.

 

Arbetet sker på dagtid i Värnamo och är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd på Aktiv Bemanning och uthyrd till Bewi som är intresserad av att ta över anställningen på denna person efter ett antal månaders inhyrning förutsatt att du möter deras förväntningar.

 

Har du frågor, kontakta ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki på tfn 0370–69 56 52. Urvalet sker löpande så sök direkt, dock senast den 28 februari. Skicka in din ansökan på vår hemsida, www.aktivbemanning.se

 

Med 3900 medarbetare och 80 produktionsanläggningar i Europa tillhör BEWi Packaging AB i Värnamo en koncern som är en ledande europeisk producent, distributör och säljare av förpacknings- och isoleringslösningar. BEWI är noterade på Oslobörsen.

 

Enheten i Värnamo har cirka 30 anställda och levererar produkter i expanderad polystyren (EPS) och expanderad poly propylen (EPP) till kunder inom huvudsakligen industri. Exempel på produkter är skyddande förpackningar, produkter för ljuddämpning och komponenter för bilar och värmesystem.

Läs mer på gnosjoregion.se