Biltekniker/Mekaniker

Biltekniker / Mekaniker

Nu söker vi dig som har stort intresse och engagemang för bilar och motorer. Vi söker både dig som har arbetslivserfarenhet från branschen och Du som är i början av din karriär men känner att du vill utvecklas inom yrket.På Svenstigs Bil säljer och servar vi några av de mest framgångsrika bilmärkena i Sverige och utökar nu vår personalstyrka för att vara väl rustade för framtiden.Hos oss kommer du att få arbeta med service, reparation och felsökning i moderna och ändamålsenliga lokaler. Detta gör Du tillsammans i ett Team av lagspelare som gärna ser att just Du lyckas och utvecklas i din yrkesroll.Saknar du någon kompetens som behövs för att göra ett ännu bättre arbete eller ny teknik där ny kompetens behövs, erbjuder vi löpande utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna i framtiden.

Vem söker vi?

Vi söker Dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt några års praktisk erfarenhet som biltekniker/mekaniker. Har du ingen branscherfarenhet men i stället bakgrund inom service/underhåll alternativt inom el, styr- & reglerteknik är du också välkommen att söka då framtiden fordonspark kommer att vara elektrifierad. Som tekniker ser vi också att du har datorvana då datorer numer är en del av vår moderna verktygslåda. Du hanterar svenska i tal och skrift. Vår verksamhet är uppbyggd på långsiktiga och starka kundrelationer där det är viktigt att ett stort fokus läggs på att lösa kundens behov därför ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att kunna prioritera och att arbeta på ett strukturerat sätt. Som anställd på Svenstigs Bil har du stora möjligheter att påverka genom att delta på ett engagerat sätt i förbättringsarbetet.

Är du driven, ansvarstagande och noggrann och har rätt bakgrund är det Dig vi söker. Sök tjänsten och bli en del av vårt framgångsrika och glada gäng.

I denna rekrytering samarbetar vi med Bemanningspoolen i Värnamo och du är välkommen att kontakta dom för mer info om tjänsten.Vi har sista ansökningsdag den 31:e Augusti men urval sker löpande så vänta inte utan skicka in dina uppgifter snarast

Välkommen med din ansökan via Bemanningspoolen

Läs mer på gnosjoregion.se