Butikssäljare till Elgiganten i Gislaved

Jobbar du som säljare eller tidigare jobbat och känner att det är dags för nya utmaningar? Trivs du i en fartfylld miljö, i fin och fräsch butik? Då är detta något för dig. Nu söker vi butikssäljare till Elgiganten i Gislaved.ARBETSUPPGIFTERSom butikssäljare på Elgiganten i Gislaved kommer du att jobba på Techavdelningen. I Arbetet ingår daglig kundkontakt där du hjälper kunden att hitta rätt produkt till sitt behov. Du kommer även att jobba med att fronta produkter, hålla ordning och reda i butiken, prismärka samt hjälpa dina kollegor på de andra avdelningarna. I dina uppgifter ingår främst försäljning av data och abonnemang.

Service

Försäljning

Frontning av produkter

Prismärkning

Hålla rent och fint i butiken

 

 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONERSom person är du väldigt driven och serviceminded. Samtidigt är du en ödmjuk och hjälpsam person där du gärna hjälper kunden med även dina kollegor. Du tar eget ansvar men gillar att jobba i grupp och samarbeta i ett tight team. Flexibilitet är viktigt i vardagen som säljare, även när det gäller arbetstider. Du som butikssäljare kommer att behöva jobba varannan helg. Sedan tidigare har du erfarenhet av försäljning. I perioder är det högt tryck i butiken vilket kräver att du är stresstålig. Meriterande om du arbetet med abonnemang eller inom telekom.

OM TJÄNSTENTjänsten som butikssäljare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Elgiganten AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och vi hänvisar alla eventuella frågor kring tjänsten till dem.

 

ÖVRIG INFORMATIONAnsökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Läs mer på gnosjoregion.se