E3 Control söker montörer till deras Ställverksproduktion.

 

Puls bemanning söker i samarbete med E3 Control montörer till deras ställverksproduktion i Gislaved. E3 Control är ett företag som tror på kombinationen av erfarenhet och passion för kvalitet är nyckeln till framgång. Hos vår kund får du möjligheten att vara en del av ett dynamiskt och dedikerat team där arbetet handlar om att tillsammans leverera högkvalitativa lösningar ut till kunder.

 

Arbetsbeskrivning:

Som montör i deras ställverksproduktion kommer du att ha en central roll i att montera och installera ställverksenheter. Du kommer att arbeta i en mindre produktionsmiljö där eget ansvar och samarbete med kollegor är viktigt. Du förväntas vara metodisk och noggrann i ditt arbete samtidigt som du kan driva både egna och gemensamma projekt framåt.

 

Krav:

Tidigare erfarenhet inom ställverksmontering är ett starkt plus.

Noggrannhet och metodiskt arbetssätt.

Förmåga att vara både en lagspelare och självständig.

Intresse för utmaningar och problemlösning.

Meriterande med el utbildning eller liknande teknisk utbildning.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker dig som trivs i en miljö där du kan ta egna initiativ och samtidigt bidra till teamets framgång. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och har en positiv inställning till arbete och kollegor.

Ansökan:

Om du känner att du har rätt erfarenhet och personliga egenskaper för rollen som montör i E3s ställverksproduktion, ser vi fram emot din ansökan.

 

Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig Jonas Stigemyr på Tel: 073-434 04 52 för mer information.

 

 

E3 Controls vision är att dom ska vara Sveriges mest älskade, mest effektiva och mest lönsamma elcentrals- och apparatskåpstillverkare. Sedan 1887 har dom arbetat med el inom familjen och tror på att göra det tekniskt svåra enkelt. Genom att använda deras gedigna kunskap och den senaste produktionstekniken erbjuder de korta ledtider, produkter av hög kvalitet och snabba leveranser. Men e3control är mer än så!

Läs mer på gnosjoregion.se