Efterbearbetning Natt, Gjuteriteknik

Nu söker vi dig som vill arbeta på vår efterbearbetningsavdelning på nattskiftet. För att du ska passa in i vårt gäng så krävs det att du tillhör skaran av motiverade personer som alltid vill prestera ditt yttersta.

 

På nattskiftet jobbar du en fyradagarsvecka mellan måndag och torsdag mellan 21.00-06.00.

 

Här söker vi dig med ett tekniskt intresse som gillar utmaningar och verkligen vill bli bra på det du gör. Vi ser gärna att du har tidigare industrierfarenhet då du kommer få lära dig att hantera flera olika efterbearbetningsmaskiner.

 

Skicka in din ansökan direkt på vår hemsida, www.aktivbemanning.se, urval sker löpande! Dock senast 2023-09-02 Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland. Detta innebär att Aktiv Bemanning utför stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Gjuteriteknik som slutligen anställer personerna.

 

Har du frågor kan du ringa ansvarig rekryterare, Jimmy Lehtomäki, på telefonnummer 0370–69 56 52 (begränsade möjligheter att nås under v.28-31)

 

Gjuteriteknik har en av de modernaste och mest automatiserad pressgjutningsanläggningarna i Europa. Kunderna finns inom en stor variation av branscher Totalt producerade företaget 2022 nära 1 000 000 000 pressgjutna zinkdetaljer som skickades till 250 olika kunder i mer än 40 olika länder. Omsättning uppgick till 450 Mkr.

 

Vi investerade i vårt första vindkraftverk för att förse företaget med CO2 fri energi redan 2008. Sedan dess har vi tillfört fler vindkraftverk och även en ganska stor solcellspark. Sammantaget är vi stolta över att kunna säga att vi, baserat på våran egen energiförsörjning, kan erbjuda zinkgjutna delar som från produktionen inte överför någon miljöskuld för CO2 till framtida generationer. Faktum är att vi nästan kan fördubbla produktionen från 2022 års nivå utan att vara beroende av extern energiförsörjning. Vi kallar det ”Powered by Nature”.

Läs mer på gnosjoregion.se