Energiingenjör

Är du utbildad inom energi med erfarenhet av att stötta och vägleda kunder i att finna kostnadseffektiva samt hållbara energilösningar? Då kan du vara vår nya energiingenjör.

 

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara en del av vårt energi- och miljöteam med hållbarhet i fokus. Nu expanderar vi och vill satsa på dig som tillsammans med härliga kollegor och med ett prestigelöst arbetssätt vill vara delaktig i att utveckla vårt arbete kring energi och miljö.

 

Vi är idag ett team om nio personer som tillsammans genomför miljöcertifieringar, energi- och klimatdeklarationer, utredningar / beräkningar / kartläggningar, miljörådgivningar och är drivande i frågor som rör hållbarhet. Våra kunders efterfrågan är stor och därför stärker vi nu upp vårt team med ytterligare en energiingenjör.

 

Vi erbjuder

Möjlighet att arbeta på något av våra kontor: Göteborg, Kalmar, Halmstad, Nässjö, Motala, Borås, Värnamo, Växjö eller Jönköping.

Närhet till bland annat kunskap inom arkitektur, konstruktion och brandfrågor. Vi är ett företag med mycket bred kompetens och ett arbetssätt som ofta involverar ett flertal kollegor från olika discipliner och olika kontor. Vi är det lilla stora företaget.

En god arbetsmiljö på ett företag som vet hur viktig balansen mellan arbete och fritid är.

Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.

Utbildning och kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Rollen kommer till viss del formas efter dig och dina erfarenheter men arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten är:

Genomföra miljöcertifieringar

Energi- och klimatdeklarationer

Utredningar/beräkningar/kartläggningar

Energi- och miljörådgivning

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom energi / miljö eller andra likvärdiga studier. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av samordning / handläggning av olika miljöcertifieringar eller av hållbart byggande.

 

Du är en person som trivs i konsultrollen och precis som vi gillar att utvecklas samtidigt som du har roligt på jobbet. Du är självgående men att samarbeta med kollegor och kunder är en narturligdel av jobbet och du arbetar gärna i team. Som person är du nyfiken, prestigelös och ansvarstagande.

 

Vill du vara en engagerad partner till våra kunder i deras energiomställning? Skicka din ansökan redan idag!

 

Läs mer och ansök här: bsv.se/lediga-jobb

 

 

Är du nyfiken på tjänsten eller har du några frågor, är du varmt välkommen att kontakta oss:

 

Tom Ericsson, projektledare, ansvarig i rekryteringsprocessen.

Telefon: 010- 130 03 06

E-mail: tom.ericsson@bsv.se

 

Amir Duzel, Energiingenjör

Telefon: 010-130 03 85

E-mail: amir.duzel@bsv.se

Läs mer på gnosjoregion.se