FindMood – INNESÄLJARE – PPS, nytillskott till Axjo Group

Som nytillskott i Axjo Group gör PPS skillnad för generationer. Vi tillverkar förpackningslösningar utvecklade för att fungera nu och för framtiden i en cirkulär process. Tillsammans med dig vill vi spetsa vårt kundfokus. Välkommen till en toppmodern produktionsanläggning i ständig utveckling!

Perstorp Plastic System, PPS har ett av marknadens bredaste utbud inom smådelsförvaring och vi bygger nu ut sortimentet inom handel och logistik. Med bakgrund i Perstorp, där Skandinaviens första plasttillverkning ägde rum i början på 1900-talet, har bolaget lång erfarenhet och stor insikt i branschen.

Som nytillskott i Axjo Group fortsätter vi att utveckla våra produkter med koncernens kunskap av produktutveckling i gröna material och på så sätt driver vi vår hållbarhetsutveckling framåt. Vår tillverkning finns i Gislaved och  produktutvecklingsprocessen genomförs i Axjos produktionsanläggning med stor kapacitet och framstående materialhantering i cirkulära processer, Greenology® Concept. Vi kan genom detta ta plaståtervinningen till en ny nivå och bistå våra kunder att ta vara på produkter som redan har förbrukat sin livscykel och erbjuda hållbara produkter innovativt framtagna med hänsyn till miljön. I rollen som INNESÄLJARE arbetar du med stort fokus mot våra befintliga och nya återförsäljare, ÅF. Genom en hög servicenivå blir du en viktig nyckelperson både för vårt interna säljteam i framtagning av underlag och prissättning men framförallt genom direkt rådgivning som produktspecialist med aktivt utvecklande sälj- och serviceinriktade insatser mot våra återförsäljare. Du har ett nära samarbete med säljare, kund- & ordersupport, logistik, hållbarhetsutvecklare i koncernen på plats hos Axjo i Gislaved och rapporterar till Customer Service Manager.

I stora drag innehåller tjänsten följande arbetsuppgifter:

Primär kontaktperson för våra återförsäljare gällande rådgivning/teknisk support, prislistor, bonuslösningar, kampanjer och marknadsmaterial.

Att i samråd med säljare ta fram underlag/statistik inför kundmöten och vid behov även delaktighet vid besök.

Uppdatera och underhålla vårt affärssystem Pyramid.

Daglig kommunikation med lager/logistik gällande leveranser och krav från återförsäljare.

Vid behov, täcka upp för orderläggning.

PPS, tillsammans med teamet hos Axjo kan erbjuda dig en kreativ och lösningsinriktad miljö där du har stora möjligheter att utvecklas och sätta dina egna avtryck för påverkan i verksamheten. Vi kommer se till att du får en introduktion anpassad efter just dig och dina behov. 

 

DIN PROFILVi ser att du som söker har tidigare erfarenhet från en sälj-/kundinriktad roll gärna från en produktionsinriktad miljö. Du har ett genuint intresse av försäljning och support och drivs av eget ansvar. Arbetet ställer höga krav på att kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete. Vi uppskattar din affärsmässiga och tekniska förståelse med ett samarbetsinriktat engagemang hela vägen. Du trivs i en organisation med korta beslutsvägar för att hitta den bästa lösningen både för våra kunder och för vår produktion. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av arbete i affärssystem och är van att arbeta i Officepaketet. Koncernspråket är engelska och har du kunskaper i tyska och/eller franska är det meriterande. 

Bli vår nya INNESÄLJARE – Välkommen med din ansökan! 

  

KONTAKTI denna rekrytering samarbetar vi med FindMood. Du ansöker till tjänsten på www.findmood.se . Ansvarig rekryterare är Anna Andersson och hör gärna av dig med frågor under processens gång till anna@findmood.se eller 0708-941101. Vi räknar med att påbörja urvalet under vecka 2-3. 

Läs mer på gnosjoregion.se