FindMood – TEAMLEDARE LAGER till WFI AB

Det händer mycket spännande saker hos oss. I takt med att vi växer och vidareutvecklas söker vi dig som vill vara med i vårt team och på vår resa. Med glädje och engagemang driver vi våra ambitioner framåt med målsättningen att ”vi jobbar för att våra kunder ska jobba smartare”. En framtida resa där du kan vara med och bidra på flera sätt!

 

Som TEAMLEDARE hos oss har du det övergripande ansvaret för vårt lager där du leder ett engagerat team på 5 personer, samt själv är en del av det dagliga arbetet. Du ansvarar för att arbetet planeras, prioriteras och fördelar ut de dagliga arbetsuppgifterna i respektive ansvarsområden samt ser till att teamet tillsammans når uppsatta mål. I rollen så arbetar du kontinuerligt för att förbättra våra rutiner, flöden och processer av bla. inkommande och utgående gods, returförsändelser och packning för att kunna stärka vår service, effektivitet samt kvalitét ytterligare. Du får en central roll i vår organisation vilket innebär ett nära samarbete med flera kontaktytor, både internt och externt. Du medverkar i olika mötesforum och rapporterar direkt till VD. 

 

DIN PROFILTill denna tjänst värdesätter vi din tidigare erfarenhet inom lager och logistik, gärna i en ledande befattning.  Du trivs att vara runt människor och vill gärna naturligt ta en ledande roll. Detta är en viktig egenskap då du i rollen som teamledare bland annat kommer att coacha och utveckla personalen på plats. Du är en strukturerad förebild som engagerar, tar beslut, är lyhörd och förmedlar tydliga mål. Andra egenskaper för att lyckas med detta är att du är driven, samarbetsvillig och ansvarstagande. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och leda dina medarbetare med god kommunikationsförmåga.

 

Bli vår nya kollega – Varmt välkommen med din ansökan!

 

KONTAKTI denna rekrytering samarbetar WFI med FindMood. Du ansöker till tjänsten med CV och Personligt brev på www.findmood.se. Ansvarig rekryterare är Sanna Thituson, hör gärna av dig med frågor under processens gång till sanna@findmood.se eller 070-23 63 925. 

Läs mer på gnosjoregion.se