Frejs Revisorer och Frejs Konsulter – Är du nyfiken nästa steg inom revisorsyrket?

Vi söker fler medarbetare till Frejs Revisorer i Smålandsstenar!

Är du nyfiken på vilket bästa nästa steg du kan ta för att utvecklas inom revisorsyrket? Motiveras du av nära samarbete med kollegor och kunder?

 

Frejs är tillräckligt stora för att kunna erbjuda djup kunskap och möjlighet till utveckling och samtidigt är vi lagom små för att behålla den personliga kontakten till både kunder och medarbetare.

Våra kunder växer och de blir också fler. För oss innebär det att vi behöver fler juniora och seniora kollegor. Oavsett om du nyligen tagit examen, har några år inom yrket och/eller är auktoriserad – hos oss finns chansen att ta nästa steg inom revision.

 

Som revisor på Frejs får du möjligheten att utvecklas genom ett varierande och utmanande arbete med våra kunder samt genom kontinuerlig utbildning. Vi arbetar i team som varierar från kund till kund då vi värderar erfarenhetsutbyte högt och detta ska speglas även i vårt arbetssätt. För att kunna tillgodose dagens allt mer komplexa verksamheter har vi med åren kompletterat och utvecklat våra tjänster till att omfatta det mesta som företagarna kan behöva med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning. Är du senior får du en möjlighet att jobba på ett flexibelt arbetssätt som fungerar väl för både små och stora uppdrag.

 

Läs mer på vår hemsida och hör gärna av dig om du har frågor!

FOKUS SMÅLAND: Vi söker fler medarbetare till Frejs Revisorer i Smålandsstenar!

Läs mer på gnosjoregion.se