FSK Group AB – AGES Värnamo/AGES Hörle – Key Account Manager

 

Vill du vara med och försätta utveckla vårt affärsmässiga fokus?

 

 

VIll du tillsammans med vårt team bli en viktig kugge i svensk industri?

 

Är du tekniskt intresserad och gillar mötet med människor?

 

– Då har vi jobbet för dig! 

 

 

 

 

Visionen för AGES som koncern är att vara en ledande aktör inom utvalda kundsegment genom en tydlig fokusering på kundnytta, utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga lösningar. Under de senaste åren har omfattande investeringar genomförts, framför allt gällande automatiserad produktionsutrustning. Detta har resulterat i effektiva, flexibla och moderna tillverkningsenheter. Dessutom har koncernen utvecklat en egen AGES Academy, under denna paroll samlar bolaget interna utbildningar inom ambassadörskap, affärsmannaskap, försäljning, teknik mm. Målet är att utveckla och stärka medarbetarna i sina roller i hela AGES-koncernen.

 

I rollen som Key Account Manager på AGES får du en fantastisk möjlighet att vara med och fortsätta utveckla våra försäljningsinsatser. Dina insatser riktar sig mot våra befintliga kunder inom både fordons- och verkstadsindustrin där det finns stor potential att växa ytterligare, men även nykundsbearbetning blir en viktig del av din vardag.

 

Du tar ett övergripande ansvar för dina affärer och arbetar proaktivt mot kund i syfte att bibehålla och utveckla framgångsrika relationer. Till din hjälp i säljprocessen har du tillgång till vårt tekniska projektteam bestående av funktioner som inköp, planering, produktion, produktionsteknik och kvalitet. Även kundsupport finns som stöd för dig gällande orderhantering och leveransbevakning.

 

Majoriteten av våra kunder finns placerade i Sverige och vi räknar med att du är ute hos kund någon dag i veckan. Vi arbetar i affärssystemen Jeeves och Monitor som tillsammans med Officepaketet blir ett viktigt IT- stöd för dig i ditt arbete. Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få goda möjligheter att påverka tjänstens långsiktiga karaktär

Vi välkomnar dig till en spännande och utvecklande tjänst i en koncern med lyhördhet för marknadens växande behov! Vi på AGES är stolta över vår medvetenhet och satsning på en verksamhet med hänsyn till hållbarhet och teknikutveckling. Vi arbetar med kunder och samarbetspartners som placerar bolaget nära dagens och morgondagens tekniska utveckling, som tex elektrifiering.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från affärsrelationer inom tillverkande industrin. Har du arbetat mot fordonskunder och / eller kommer från branschen inom skärande bearbetning är det meriterande. Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad, lösningsfokuserad och självmotiverad. Med engagemang, lyhördhet och teknisk förståelse vinner du kundernas förtroende. Du drivs också av att skapa och utveckla långsiktiga relationer både externt och internt.

 

Kontaktperson

 

I denna rekrytering samarbetar AGES med FSK People. För mer information om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Johan Sandahl 0370-302501. Välkommen med din ansökan via www.fskpeople.se 

 

Läs mer på gnosjoregion.se