FSK Group AB – GARO Montage – Elkonstruktör

 

Söker du nästa utmaning i en expansiv miljö?

 

Vill du utveckla eller utmana din kunskap inom el?

 

Då har vi en spännande möjlighet för dig som Elkonstruktör i vårt team på GARO Montage AB!

 

Rollen passar dig med elbakgrund. Du kan antingen ha erfarenhet av elkonstruktion eller så arbetar du idag som t ex elektriker men vill utvecklas inom ett nytt område. Den gemensamma nämnaren är att du har en elutbildning i botten. På GARO Montage har vi mycket spännande på gång. Under 2023 genomför vi en flytt till nya lokaler i Hillerstorp, där ska vi utveckla vår kapacitet till marknadens efterfrågan. Rollen är kundnära och du kommer att ingå i ett team på 9 personer som konstruerar elritningar för kundunika centraler, kabelskåp och ställverk. 

 

Uppgifter och ansvar:  

Att konstruera efter kundönskemål.

Att ha kunskap i att följa gällande elsäkerhetsföreskrifter, standarder och krav samt att tolka el scheman och texthandlingar.

Skicka ritningar för godkännande.

Att revidera och beräkna projektavvikelser samt registrera dem i affärssystemet.

Aktivt följa upp att godkännande från kund genomförs inom önskad tid.

Att följa rutiner och processer i Fast El och affärssystemet.

Aktivt sträva efter att uppnå merförsäljning i kontakt med kund.

Vem är du?

 

Som vi har nämnt tidigare är din elbakgrund viktig för oss och ett genuint teknikintresse är en förutsättning. Erfarenhet av ett arbete inom elkonstruktion eller elbranschen i stort är meriterande. Som person är du strukturerad och du har en god samarbetsförmåga. Du trivs i en kommunikativ miljö, där du kan ta initiativ och driva uppgifter framåt. Arbetet underlättas med god datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. 

 

I denna rekryteringen samarbetar GARO med FSK People. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se

Och du, vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Läs mer på gnosjoregion.se