GARO AB – Sales Director E-mobility

GARO E-mobility står nu inför en expansiv fas och söker en Sales Director 

GARO E-mobility har en hög ambition att växa snabbare än marknaden. Vi letar nu efter en erfaren försäljningsdirektör som vill vara en del av utvecklingen att elektrifiera resor och transporter. Du bör vara en ledare som kan hantera omfattande tillväxt och leda team över landsgränser. Vår kundbas består av nationella och internationella grossistpartners, eldistributionsföretag, laddningsoperatörer och bil / lastbil / busstillverkare.

 

Du kommer att ha det konsoliderade affärsansvaret på olika marknader, inklusive tillväxt, P / L och kundnöjdhet. Rollen inkluderar strategisk planering och drift av daglig verksamhet. E-mobilitetsmarknaden och verksamheten utvecklas med hög hastighet. Detta ställer höga krav på din förmåga att hantera förändringar, samtidigt som det också ger stora möjligheter att påverka hur vi arbetar. Du är placerad i Gnosjö och rapporterar till VD för E-mobility.

 

Vi letar efter en försäljningsdirektör som kan leda och coacha vårt fantastiska team. Utveckla affärsrelationer, med våra partners och kunder, samtidigt som vi bidrar till våra kunders framgång står högt på agendan. Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, lyhördhet och driv.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi/marknad eller motsvarande. Du har en bra erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö, god ledarerfarenhet samt har gedigen säljerfarenhet, både nationellt och internationellt. I uppdraget krävs en hög kommunikativ förmåga och du trivs att stå på scen. God grundläggande teknisk förståelse är viktigt samt en god social förmåga och självklart engagemang toppat med en vinnarskalle. Du behärskar svenska och engelska obehindrat.

 

Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en hållbarhetsbransch.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, www.finnvedenexecutive.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-Mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap.

Affärsidén är ”med fokus på innovation, hållbarhet och design ger GARO lönsamma kompletta lösningar för elindustrin.”

 

 

Läs mer på gnosjoregion.se