GARO AB – Testingenjör E-mobility

Vi erbjuder möjligheten till en viktig roll i vår expansion av GARO E-Mobility. Du är med i utvecklingen av inbyggda system i produkter, med fokus på ny teknik och hållbarhet. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta med den senaste produktutvecklingen inom E-mobility och tjänsten har goda möjligheter till personlig utveckling över tid. Du har en nyckelroll i uppdraget att testa och säkerställa produkterna för marknadens krav. Du ansvarar för företagets testsystem och – rutiner inom E-Mobility. I rollen ingår omvärldsbevakning för att ständigt ha kunskap om senaste utvecklingen inom mjukvaror kopplade till produkterna inom E-Mobility. I din arbetsvardag har du både externa och interna kontakter, vilket innebär nära samarbete med projektledare, programmerare och konstruktörer.

Placeringsort för tjänsten är Gnosjö och du rapporterar till Teknisk chef E-mobility.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Att planera och genomföra testning av nya produkter.

Att driva och utveckla vår interna testkapacitet för laddstationer.

Att tillsammans med produktion och externa parter utveckla testsystem för produktion.

Att generellt följa teknisk utveckling inom E-mobility och IoT (uppkopplade produkter).

Att ansvara för arbetsflödet kring mjukvarureleaser.

Att relevant internutbildning genomförs på nya testsystem och mjukvaror i produkter.

Vem är du? Du har en högskoleexamen eller motsvarande kunskap från några års erfarenhet i en snarlik roll. Du har intresse och erfarenhet av processer för hantering av mjukvaror. Din bakgrund kan vara inom elektronik, mjukvara (inbyggda system, automation eller programmering. Kunskap om testsystem för utveckling och produktion är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av arbete med testutrustning för producerande industri är det meriterande. Eftersom vi ingår i en internationell koncern förutsätter vi att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift. Som person är du noggrann, ansvarstagande och gärna pedagogisk. Du är en lagspelare med driv och förmåga att effektivt organisera ditt arbete och leverera god kvalitet på utsatt tid.

Din ansökan I denna rekryteringen samarbetar GARO AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Senaste ansökningsdatum: 2020-10-11

Är du en framåt och driven person som tycker om att arbeta med ny teknik, innovation och ansvar? Varmt välkommen till Garo som är ett stabilt och anrikt företag i Gnosjö. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

GARO är ett företag, som under eget varumärke, utvecklar och tillverkar innovativa produkter och system för elinstallationsmarknaden. Med fokus på användarvänlighet, hållbarhet och design tar GARO ett tydligt helhetsansvar genom sina produktområden Installation, Projekt, Tillfällig el och E-Mobility. Koncernen har ca 420 anställda med operativ verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Irland, Polen och Storbritannien. Försäljningen är fördelad på GARO Sverige och GARO Övriga marknader. Huvudkontoret ligger i svenska Gnosjö. Produktionsenheter finns i Gnosjö och Värnamo (Sverige) samt Szczecin (Polen). GARO är noterad på Nasdaq Stockholm OMX, Mid Cap. Affärsidén är ”med fokus på innovation, hållbarhet och design ger GARO lönsamma kompletta lösningar för elindustrin.”

Läs mer på gnosjoregion.se