Gårö Plåtprodukter AB – Operatör till vårt stans- och laserteam

Vill du arbeta med toppmoderna maskiner på ett Gnosjöföretag som alltid är steget före? Nu söker vi en operatör till vårt härliga stans- och laserteam! Välkommen till en arbetsplats med personligt engagemang där du får både utbildning och utveckling!

 

Som stans/laseroperatör hos oss kommer du arbeta dagtid och ingå i ett team med andra härliga medarbetare. Vi erbjuder en modern maskinpark med stort fokus på effektiv produktion. Vi ser att du har god kunskap i ritningsläsning och ett kvalitetstänk. Har du erfarenhet av att arbeta i plåt är det meriterande.

 

Vem är du?

Du är en lagspelare som tycker om att ta eget ansvar. Du är noggrann, flexibel och förstår vikten av precision. Du har ett intresse för teknik och är villig att lära dig nytt i takt med att branschen går framåt. Du har ett sinne för problemlösning och vill vara en del i utvecklingen. Truckkort är meriterande men inget krav. Vi ser att du hanterar svenska i tal och skrift.

 

Tjänsten är dagtid, heltid på Gårö Plåtprodukter i Gnosjö.

 

Är du vår nästa stjärna?

Tycker du att jobbet verkar spännande men är orolig för att du inte har rätt kunskap? Du kan vara helt lugn. Vi ger dig både utbildning och utveckling.

 

Ansök nu!

Skicka din ansökan med CV senaste den 15 februari till Sofia Pettersson, sofia.pettersson@gppab.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

PS. Är du intresserad av att jobba hos oss kan du skicka in ditt CV när som helst eftersom vi växer snabbt och ofta är i behov av mer personal. DS.

 

 

Läs mer om Gårö Plåtprodukter här »

 

Läs mer på gnosjoregion.se