INVID Anderstorp – Utvecklare i affärssystemet Pyramid

INVID befinner sig i en spännande utvecklingsfas där framtiden ser mycket ljus ut. Som utvecklare hos oss får du ett spännande arbete som även innebär mycket frihet under ansvar.

 

Här är det du som är experten och som utvecklar affärssystemet efter kundens behov samtidigt som du blir en del av ett sammansvetsat och roligt team. Bor du i Jönköping, Nässjö, Vetlands, Värnamo eller Anderstorp?

 

Det kvittar, placering anpassas utifrån det som passar dig bäst.

 

INVID GruppenINVID Gruppen är en rådgivande och proaktiv IT-partner som består av ca 100 medarbetare med kontor i Stockholm, Jönköping, Värnamo, Anderstorp,Nässjö, Vetlanda och Göteborg med en omsättning på ca 200 Mkr.

 

I rollen som proaktiv IT-partner erbjuder vi tjänster inom fem övergripande fokusområden;

 

• Drift och moln

• Datacenter och kommunikation

• Paketerade applikationer

• Affärssystem och beslutsstöd

• Produktförsörjning

 

Spännande jobb med personlig påverkanAtt vara utvecklare hos INVID innebär att du får ett spännande jobb med stor möjlighet att påverka både din personliga utveckling i affärssystem och dina arbetsuppgifter. Du får ett mycket varierat arbete som innebär att utföra både stora, små, lätta och svåra projekt till kunder från en rad olika branscher.

 

Lagspelare i ett kompetent teamDu blir en viktig lagspelare i ett team med god sammanhållning. Här hjälps alla åt med att bidra med erfarenheter och kompetenser när det kommer till Pyramid. Du behöver därför aldrig vara rädd för att ställa frågor till dina arbetskamrater – det finns alltid någon som kan svaret!

 

Ditt uppdrag – utveckla och integrera PyramidSom utvecklare i Pyramid ansvarar du för att effektivisera och integrera funktionerna i kundernas installationer.

Din roll blir att anpassa utvecklingen i Pyramid Business Studio efter kundens behov för att de ska få den ultimata upplevelsen av affärssystemet.

 

Arbetet innebär mycket kundkontakt, ofta mot ledande befattningar ute hos kund och du kommer även att utföra:

• Integrationer mellan Pyramid och andra system (webservices & filintegration)

• Rapporter och dataanalys med SQL-anrop

• Utveckling av mobila lösningar/appar

 

Vi söker dig som är expert på PyramidMed ljus och lykta söker vi nu efter dig som är en fena på att utveckla i Pyramid Business Studio. Om du har lång erfarenhet eller är nyutexaminerad spelar ingen roll.

Det viktigaste för oss är att du är lösningsorienterad och kommunicerar lätt med kunder för att kunna analysera deras behov och presentera lösningar på ett förståeligt sätt.

 

ISS, ASCII, SQL, .bat, skv-filer, webservices och encoding är något du har koll på sedan tidigare samtidigt som du är en stjärna på följande:

 

• Visual Studio

• net med C#

• HTML/CSS

• Datamodellering/databaskunskap, Excel,

• ODBC med SQL-anrop

Kan du dessutom det här? Då är du en guldkandidat!

• Javascript, Utveckling av appar för Android och iPhone

• Microsoft Query & Power BI/Power Pivot———————————————————————————————————————————–

 

 

Hur är det att jobba på INVID?

“Det är en stor fördel att vi arbetar med frihet under ansvar. Jag får själv lägga upp min arbetsdag och anpassa både efter mitt liv och mina kunder. Jobbar du hos oss kommer du få en bra balans mellan arbetsliv och privatliv.

Det viktigaste för oss är att kunden alltid är i centrum. Vi bryr oss verkligen om våra kunder och parar alltid ihop rätt medarbetare med rätt kund baserat på behov och kompetens. Det betyder att vi alltid hjälps åt för att kunna erbjuda en service som är i toppklass – något vi är väldigt stolta över.

För oss är det väldigt viktigt att man känner att man växer i sin yrkesroll. Här är det endast medarbetaren själv som sätter ribban för sin egen utveckling.“

 

Roger Bergling, medarbetare inom INVID Gruppen

———————————————————————————————————————————–

 

Frågor?Har du några frågor kring tjänsten?Kontakta i så fall affärsområdeschef André  Östergård via följande kontaktuppgifter;

036-440 54 01

andre.ostergard@invid.se

 

Snarast möjliga ansökanVi på INVID nyttjar löpande rekryteringsform och om du tycker att detta låter intressant så ser vi fram emot att erhålla din ansökan snarast möjligt till mailadressen nedan.

andre.ostergard@invid.se

 

I ämnesfältet skriver du ”Utvecklare i affärssystemet Pyramid”

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Läs mer på gnosjoregion.se