OnePartnerGroup GGVV – Kvalitets- och miljöansvarig till Talent Plastics

Talentgruppen är en ledande tillverkare av tekniskt formsprutat gods. Vi gör allt som kretsar kring formsprutning av plast. Vi erbjuder våra kunder support hela vägen från idé till serieleverans av formsprutade produkter eller system där formsprutade produkter ingår. Om kunden har behov av specialproduktion, montering eller annan bearbetning, så vi en gedigen erfarenhet inom dessa områden också. Våra kunder finns inom de flesta segment, exempelvis automotive, industri och medical. Engagemang och yrkesstolthet finns det gott om hos oss. Vi förenar stor kompetens och kapacitet med det lilla företagets flexibilitet och snabba beslutsvägar. Läs mer om oss på vår hemsida: https://www.talentplastics.se/ Vill du arbeta i en ansvarstagande roll där du är ansvarig för kvalité och miljö? Har du tidigare erfarenhet från en liknande tjänst inom tillverkningsindustrin? Då kan detta vara din nya utmaning!Din roll hos oss:Som kvalitets- och miljöansvarig kommer du bli en nyckelperson i vårt team där du kommer arbeta aktivt med utveckling av kvalitetsprocesser och planering av miljö och kvalité. I ditt arbete ingår det att du håller verksamheten ajour om förändringar i lagar och regler, säkerställer att den interna kvalitetssäkringen uppfyller produkternas krav samt driver inkomna kundavvikelser på ett effektivt sätt. Detta är på många sätt en supporterande roll mot bland annat marknad-, produktion och inköpsavdelningen där du tillsammans med dina kollegor hjälps åt att lösa de frågor som uppstår på bästa sätt.Rollen innefattar även visst ledarskap där du driver vissa ärenden/projekt internt och du kommer att sitta med i ledningsgruppen. Exempel på några av dina arbetsuppgifter:

Följa upp verksamhetssystemets funktioner och åtgärda felaktigheter och brister.

Genomföra internrevisioner inom kvalitets- och miljösystemets ramar samt ansvara för externa revisioner. 

Ansvara för avvikelsehantering både intern och extern.

Rapportera givna KPI:er och ansvar för dess måluppfyllnad. 

Administrera farligt avfall och hantering av kemikalier i system.

Ansvara för utfallsprover/PPAP-prover blir uppmäta samt levererade till kund enligt ök.

Ansvara för samtliga mätverktyg, tolkar och fixturer registreras i register 

Din bakgrund: Vi tror att du som söker har erfarenhet från en liknande tjänst inom en tillverkande industri, med fördel inom automotive och/eller plastindustrin samt erfarenhet av revisionsarbete riktat mot ISO 9001 & 14001. Har du relevant utbildning inom teknikområdet är detta meriterande men du kan likväl ha tillägnat dig motsvarande kompetens via arbetslivserfarenhet. Krav:

Mätteknik & ritningsläsning 

Goda kunskaper om REACH, RoHS och IMDS. 

PPAP förfarande

God datorvana samt god användare av Officepaketet. 

Uttrycka dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

Relevanta påbyggnadskurser inom kvalitetsområdet.

Goda kunskaper i affärssystemet Jeeves. 

Dina personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, kreativ och fattar beslut baserat på fakta och välgrundade analyser. Du har en god social kompetens och arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Vidare är du nyfiken och är intresserad av att lära dig nytt. Du föredrar att arbeta systematiskt och är van vid att arbeta med problemlösning. Till sist trivs du i en liten organisation som präglas av prestigelöshet och där alla hjälps åt.Vi erbjuder:Talent Plastics befinner sig i ett spännande skede och vi har en pågående utveckling av organisationen där du får en nyckelroll. Vi erbjuder en god sammanhållning, lyhördhet, egenansvar och möjlighet att utvecklas i sin roll.Får vi bli din nästa arbetsgivare? Välkommen att bli en del av vårt gäng!  Övrigt: Tillsvidareanställning/heltidTillträde: Snarast möjligtPlacering: BredarydLåter det spännande?I denna rekrytering samarbetar Talent Plastics med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.

Läs mer på gnosjoregion.se