OnePartnerGroup GGVV – Kyltekniker till Cretec

Cretec är ett installationsbolag med huvudverksamhet i Kyla, VVS, Ventilation och Styr. Vi har en bred kunskap inom kyla där vi projekterar, installerar, utför service-/underhållsarbete.Läs mer om oss på vår hemsida, www.cretec.seTill Cretec söker vi just nu en kyltekniker till vår serviceverksamhet i Gislaved. Vi är en avdelning under stark tillväxt och i samband med att vi tecknat avtal om flera nya intressanta samarbeten behöver vi bli fler! Har du ett stort tekniskt intresse, är lösningsorienterad och har lätt för att skapa samt underhålla goda relationer? Då är det kanske dig vi söker! Hur kommer ditt uppdrag att se ut?Som kyltekniker är du en av Cretecs experter inom området. Tillsammans med dina kollegor arbetar och ansvarar du för åtgärder och utredningar i både kommersiella fastigheter, industrier och bostadsfastigheter mot våra slutkunder. Våra kunder finns främst i mellan Gislaved med omnejd. Resor kan  förekomma i arbetet. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Parallellt arbetar du med service och montage vilket gör att det är ett varierande arbete.Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: 

Att på egen hand eller tillsammans med dina kollegor utföra service och underhåll på våra kunders anläggningar  

Daglig kontakt med våra kunder

Drift- och energieffektivisering – Vid servicebesök träffa kunden för att ge och få återkoppling  

Upptäcka, föreslå och återrapportera eventuella förbättringsmöjligheter till våra kunder 

Återkommande avtalsbesök

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Vem är det vi söker? Vi söker dig vars största intresse är teknik i kombination med problemlösning och service. Vi tror att du har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Krav:

Giltigt kylcertifikat, kategori 1

Erfarenhet från branschen  

God datorvana

B-körkort   

Meriterande om du har kunskap inom styr och regler, el eller VVS

För att vara framgångsrik i rollen är du som person självgående, ansvarsfull och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. Vidare är du engagerad i ditt arbete, gillar att träffa kunder och fokuserar på kvalitet och god service. Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag. Vad kan Cretec erbjuda dig? Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår fortsatta utvecklingsresa. Vi tar vara på våra medarbetares kompetenser och vill ligga i framkant när det gäller att utveckla hållbara och energieffektiva lösningar för vår kunder.Är du nyfiken på att få veta mer?I denna rekrytering samarbetar Cretec med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.

Läs mer på gnosjoregion.se