Operativ Inköpare till Horda Stans

Horda Stans växer och vi behöver förstärka organisationen med en inköpare. Vi söker dig som har arbetat några år som inköpare alternativt dig som vill starta din inköpskarriär hos oss.

 

 

Operativ Inköpare till Horda Stans

 

Vi söker en noggrann och engagerad Operativ Inköpare att bli en värdefull del av vårt produktionsteam. Som Operativ Inköpare kommer du att ha en central roll i vår försörjningskedja och ansvara för att effektivt hantera inköp av nödvändiga resurser samt samordna dessa medproduktionsteamet och kundsupport för att säkerställa en smidig arbetsprocess.

 

Din vardag

 

Inköp och Leverantörshantering: Du kommer att ha hand om operativa inköpsuppgifter via orderförslag enligt affärssystemet och samordna leveranser med leverantörer. Din roll kommer att fokusera på att säkerställa att de nödvändiga resurserna är tillgängliga för produktionen.

 

Beställningshantering: Du kommer att arbeta i affärssystemet för att hantera inköpsordrar och leveranser, och säkerställa att dessa är i linje med produktionsbehov.

 

Kommunikation: Eftersom engelska används i tjänsten kommer du att vara ansvarig för att kommunicera med internationella leverantörer och kollegor, samt samordna med produktionsledningen och kundsupportteamet.

 

Samarbete: Du kommer att samarbeta nära vårt produktionsledarteam och kundsupport för att hantera dagliga inköpsfrågor och säkerställa att produktionen löper smidigt.

 

Vem är du?

 

Vi söker någon med tidigare erfarenhet av operativa inköpsuppgifter och hantering av leverantörer. Det är viktigt att du har mycket goda kunskaper och erfarenhet av att använda affärssystem, särskilt Monitor eller liknande system. Dessutom är det nödvändigt att du har starka organisatoriska färdigheter och förmåga att arbeta i ett högt tempo. Vi fäster stort värde i att du är ansvarstagande och bidrar med positiv energi.

För att trivas i rollen är det också bra om du har följande erfarenheter:

Goda kunskaper i Microsoft Office.

Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Om du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin är det ett plus.

B-körkort.

Erfarenhet av att använda Monitor är önskvärt.

 

Horda Stans erbjuder

 

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas som en del av vårt dedikerade produktionsteam. Varje individ hos oss är lika viktig för Horda Stans framgång och vi drivs av att just se människor växa och utvecklas. Om du är redo att ta dig an en operativ roll som Inköpare hos Horda Stans och bidra till vår framgång, så ser vi fram emot din ansökan.

 

Om Horda Stans

 

Horda Stans AB grundades 1974 och tillverkar akustiklösningar, ljudabsorbenter, stomljudsdämpningar, kondensisoleringar, tätningar, packningar, laminerade produkter, möbelkomponenter och mycket mer av en mängd olika material. Med stor materialkännedom, tillgång till över 100 engagerade medarbetare och en flexibel produktion tillverkar vi kundunika produkter för fordonsindustrin, verkstadsindustrin och möbelindustrin.

 

Vill du veta mer?

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Purple Rekrytering & Interim, där Anela Drndo är vår ansvariga rekryterare. Du kan nå henne personligen på telefonnummer 0737–019453. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att möjligtvis välkomna dig till vårt team!

Läs mer på gnosjoregion.se