Projektinköpare till Internationellt bolag!

Nu söker vi en projektinköpare till vår kund i GGVV regionen! Har du en teknisk bakgrund med erfarenhet inom inköp? Då är vi nyfikna på dig!

 

Om Rollen

Som Projektinköpare hos vår kund blir du en viktig del i de framtida utvecklingsprojekten.  Du blir delaktig redan i designfasen där du koordinerar inköpsrelaterade uppgifter i nära samarbete med  R&D, inköp, produktion och leverantörer. Du kommer huvudsakligen att arbeta med nya projekt innehållande tekniska komponenter och detaljer.

 

I uppdraget kommer du arbeta nära kategoricheferna men blir en del av en internationell inköpsorganisation. Du erbjuds en tjänst med många interna och externa kontakter där affärsmässighet och relationsbyggande är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av:

Samordna inköp tillsammans med R&D, produktion och kategoriansvariga.

Ansvara för inköp i pågående projekt.

Ansvara för att driva inköpsprocesser

samordna leverantörsval och inköp med kategoriansvariga.

Uppdatera affärssystemet med grundläggande data

 

Din Profil

Vi ser att du som söker har med dig en akademisk utbildning inom logistik, ekonomi, Supply Chain eller liknande. Kanske har du arbetat ett par år inom exempelvis operativt inköp med teknisk inriktning? Det är en fördel om du har erfarenhet av inköpsarbete i en internationell miljö och gärna på ett företag med egna produkter. 

 

Du behöver även kunskaper inom affärssystem och ekonomi. Engelska behöver du behärska med lätthet i tal och skrift. 

 

Du definierar dig själv som en affärsmässig och kommunikativ relationsbyggare som trivs i samarbetet med andra. Din analytiska förmåga och ditt strukturerade arbetssätt är framgångsfaktorer för att nå goda resultat.

 

 

Vi erbjuder

Du blir en del av en internationell verksamhet med stark gemenskap. Då rollen är delvis ny kommer det finnas goda möjligheter att sätta sin egen prägel på såväl arbetssätt och tjänsten som sådan. Utöver detta finns det också goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen för dig som lockas av detta.

 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072 214 23 87.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Skicka in din ansökan härhttps://www.stellaab.se

Läs mer på gnosjoregion.se