Swede-Wheel AB – Swede-Wheel söker IT-ansvarig

Vakant tjänst: IT-ansvarigAnsvarig kontakt Swede-Wheel: Andreas HildingssonKontaktuppgifter: andreas.hildingsson@swede-wheel.se 0370-373706

Annonslänk: Swede-Wheel WebbSök tjänsten via: jobb@swede-wheel.seStart: Omgående/Enligt överenskommelseOmfattning: Heltid, 100%Placering: Hillerstorp, Jönköpings län

 

OM SWEDE-WHEEL 

Swede-Wheel AB är Skandinaviens ledande tillverkare av hjul. Vi jobbar med kunder på en internationell marknad inom alla branscher men med främsta fokus på kunder inom materialhantering och butiksinredning. Utöver direktkundsförsäljning jobbar vi även med ett brett återförsäljarnät i Europa.  Huvudkontor ligger ihop med vår tillverkande enhet i Hillerstorp. Vi har även ett systerbolag i Swede-Wheel QLC Ltd. i Ningbo Kina som både fungerar som en leverantör till Swede-Wheel AB och en egen producerande enhet som bearbetar/servar kunder i Asien och Oceanien.  Swede-Wheel har tydliga tillväxtmål och högt satta ambitioner. Vår mission är – Makes it easier – vilket har både ett tydligt kundfokus där vi ska erbjuda en tjänst som göra vardagen enklare för våra kunder och sätter tonen för hur vi ska utveckla vårt arbetssätt och våra processer internt. Swede-Wheel Gruppen omsätter ca 180 Mkr och är ca 70 anställda.  

Vi söker nu en affärssystemsinriktad IT-ansvarig  

Ny nyckelperson behövs till teamet när Swede-Wheel fortsätter sin starka tillväxtresa.  

Vi söker nu IT-ansvarig som vill vara med och ta företaget till nästa nivå. Det är en bred IT-roll där du kommer att vara en nyckelspelare och drivande i utvecklingen av att göra Swede-Wheel mer digitalt anpassat och effektivt.  

 

ARBETSUPPGIFTER: 

Övergripande IT-ansvar koncern

Underhåll/utveckling av IT-miljö

Beställning av hårdvara, via extern motpart eller direkt

Ansvarig för IT-säkerhet

Ansvarig för kontakt med externa motparter

Leda och driva utvecklingsprojekt

Löpande underhåll av vårt affärssystem Jeeves

Driva kompetensutveckling inom IT-frågor

Hantera interna frågor kring affärssystemet och IT-miljö

 

På Swede-Wheel lägger vi alltid stort fokus på din personlighet och att du passar in i teamet och vår positiva och framåtlutade kultur. Utöver detta söker vi följande profil.  

 

PROFIL: 

Gedigen erfarenhet av affärssystem, särskilt Jeeves.  

Självgående

Gillar problemlösning 

Erfarenhet av att leda projekt 

Erfarenhet av att driva förbättringsarbeten av affärssystem 

Erfarenhet av att jobba affärsutvecklande  

Erfarenhet av att ha jobbat med eller på producerande industribolag 

 

Uppdraget innebär att du har det övergripande ansvaret för Swede-Wheels IT-drift och utveckling. Ansvaret täcker större koncernövergripande projekt samt stöttning i IT-frågor hos övriga koncernbolag.  Dagligen sköter du allt ifrån beställning och policyutveckling kring hård- och mjukvara till ledning av större utvecklingsprojekt, förbättringsåtgärder och effektiviseringar.  

Stort fokus kommer att ligga på utveckling av vårt befintliga affärssystem Jeeves, därav den tydliga förfrågan om erfarenhet av utvecklingsarbete i och med affärssystem.  

 

Vi söker dig som är strategisk och framtidsorienterad. Du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, både inom och utom den egna avdelningen. Du är drivande och tycker om att ta ansvar och som person är du noggrann och strukturerad. 

 

Ditt ledarskap kännetecknas av god samarbetsförmåga, handlingskraft och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med alla de kontakter du utvecklar, såväl internt som externt, såväl på svenska som på engelska.  

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i ett bolag som är i en intressant utvecklingsfas.  

 

Välkommen med din ansökan.  Team Swede-Wheel

Läs mer på gnosjoregion.se