Swede-Wheel AB – Teknisk projektledare

SWEDE-WHEEL AB söker Teknisk projektledare

Vakant tjänst:                                  Teknisk Projektledare   Ansvarig kontakt Swede-Wheel:   Hans Odin Kontaktuppgifter:                           hans.odin@swede-wheel.se                                                           070-622 5507

Annonslänk:                                    Swede-Wheel Webb Sök tjänsten via:                             jobb@swede-wheel.se Start:                                                 Omgående/Enligt överenskommelse Omfattning:                                     Heltid, 100% Placering:                                         Hillerstorp, Jönköpings län

 

OM SWEDE-WHEEL

Swede-Wheel AB är Skandinaviens ledande tillverkare av hjul. Vi jobbar med kunder på en internationell marknad inom alla branscher men med främsta fokus på kunder inom materialhantering och butiksinredning. Utöver direktkundsförsäljning jobbar vi även med ett brett återförsäljarnät i Europa. Huvudkontor ligger ihop med vår tillverkande enhet i Hillerstorp. Vi har även ett systerbolag i Swede-Wheel QLC Ltd. i Ningbo Kina som både fungerar som en leverantör till Swede-Wheel AB och en egen producerande enhet som bearbetar/servar kunder i Asien och Oceanien. Swede-Wheel har tydliga tillväxtmål och högt satta ambitioner. Vår mission är – Makes it easier – vilket har både ett tydligt kundfokus där vi ska erbjuda en tjänst som göra vardagen enklare för våra kunder och sätter tonen för hur vi ska utveckla vårt arbetssätt och våra processer internt. Swede-Wheel Gruppen omsätter ca 180 Mkr och är ca 70 anställda.

OM ROLLEN OCH VEM VI TROR DU ÄR

Swede-Wheel fortsätter sin starka tillväxtresa och i rollen som Teknisk Projektledare blir du en viktig spelare i att ta företaget till nästa nivå. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet och att du passar in i vårt lag.

Vi erbjuder en tjänst i ett snabbväxande företag där du kommer möta nya utmaningar varje dag. Du kommer arbeta med innovationer från idé till färdig produkt i en organisation med korta beslutsvägar och har stor möjlighet till påverkan. Du jobbar nära utvecklingsteamet och utvecklingschefen där det finns ett stort fokus på kompetensutveckling/-delning.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba serviceinriktat och sälj/kundnära i utvecklingsprojekt. I rollen kommer du att driva utvecklingsprojekt och i det leda konstruktionsarbete av både produkter samt plåt- och plastverktyg.

Vi ser gärna att du är en avslappnad person som har lätt till att lära dig nya saker, du är självständig och har en vilja att utvecklas samt inspireras av att utveckla andra och organisationen i stort. Du trivs med att jobba i och leda arbete i grupp och är generös med din tid och kunskap.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:

Leda utvecklingsprojekt från beställaren med fokus på innovation och konstruktion inom projektet

Skapa CAD underlag för produkt och verktyg eller genom att leda andra i gruppen eller utomstående parter

Vara bollplank för säljavdelningen när det gäller förändring av befintliga eller nya produkter

Driva utredningar/anpassningar av produkter

Ta fram konceptunderlag/underlag för prototyper.

Skapa kostnadsberäkningar

Dokumentera projekten, möten, beslut samt och annan projektinformation

Utveckla samarbete med leverantörer

 

Efterfrågade erfarenheter:

Utbildning i maskinteknik från högskola

Erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt

CAD kunskaper i Solidworks

 

Tjänsten är underställd Utvecklingschef.

Välkommen med din ansökan genom att skicka relevanta uppgifter till jobb@swede-wheel.se. Vid frågor eller funderingar kontakta Hans Odin.  

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig,   Team Swede-Wheel

Läs mer på gnosjoregion.se