Utbildningsledare

Beskrivning

Campus Värnamo har som sitt huvudsakliga uppdrag att anordna eftergymnasiala utbildningar. I nära samarbete med näringslivet, den offentliga sektorn och högskolan utvecklar vi kurser och utbildningar som håller hög kvalitet och är skräddarsydda för det regionala arbetslivets behov.

Nu söker vi en utbildningsledare till några av våra yrkeshögskoleutbildningar. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2023 med möjlighet till en eventuell förlängning.

En utbildningsledare ska vara bra på både administration och kommunikation. Tjänsten innehåller en hel del administrativa uppgifter men också mycket kontakt med studenter, lärare/konsulter och arbetsgivare inom aktuella branscher.

Arbetsuppgifter

Utbildningsadministration och planeringsarbete för de aktuella utbildningarna

Planering och hantering av tentamen och andra examinationer

Schemaläggning

Rapportering gentemot Tekniska högskolan i Jönköping och Yh-myndigheten

Utvärdering och uppföljning av aktuella utbildningar

Ledningsgruppsarbete för de aktuella utbildningarna

Utvecklingssamtal med studerande

Rekrytering av studerande

Kvalifikationer

Då arbetet innebär mycket kontakt med både studerande, lärare och konsulter kräver det en tålmodig, flexibel och serviceinriktad person. Som utbildningsledare blir du spindeln i nätet för de aktuella utbildningarna.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från administrativt arbete och relevant utbildning. Du talar och skriver svenska flytande. Erfarenhet av arbete inom utbildningsverksamhet är meriterande. Goda ledaregenskaper och ett pedagogiskt sinne är ett måste.

Som person är du ansvarsfull, positiv och lösningsfokuserad. Du är självständig, strategisk, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du är en lyhörd och trovärdig relationsbyggare som får saker att hända. Du uppskattar det personliga mötet och har en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du drivs av att se andra utvecklas.

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse. Övriga upplysningar kring tjänsten får du av Enikö Olsson, Campuschef, eniko.olsson@varnamo.se >>

Ansökan skickar du senast 2023-04-11 via Värnamo kommuns hemsida. >>Vi tillämpar löpande rekrytering.

I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Läs mer på gnosjoregion.se