Vår kund i Gnosjö söker erfaren svetsare.

Puls är ett lokalt och kraftfullt företag som är måna om både personal och kunder. Varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper. Vår största drivkraft är att matcha rätt arbetsplats och organisation för just dig som arbetssökande och för dig som företag. Vårt fokus ligger i att ge dig som konsult en flexibilitet och trygghet i ditt arbete. Puls mål och vision som företag är att få hjälpa just dig att komma ut i arbetslivet! 

 

 

Är du en skicklig svetsare med en passion för precision och kvalitet?

Vi är stolta över att vara ledande inom svetsningsindustrin och vår framgång bygger på att vi aldrig kompromissar när det gäller kvalitet. Nu söker vi efter dig som delar vår vision och vill vara en del av vårt dedikerade team inom Gnosjö Kommun.

 

Arbetsuppgifter

Som Mig/Mag och Tig svetsare hos oss kommer du att ha en central roll. Du kommer att utföra precisionssvetsning enligt tekniska ritningar och specifikationer. Ditt arbete kommer att vara avgörande för att garantera att alla svetsade komponenter uppfyller våra kunders strikta kvalitetsstandarder. Arbetet innefattar en mängd olika material och svetsmetoder, så du kommer att ha möjlighet att utveckla och bredda dina färdigheter. Dessutom är underhåll av svetsutrustning och strikt följe av säkerhetsföreskrifter en viktig del av din roll.

 

Din profil

För att vara framgångsrik i denna position krävs det att du har erfarenhet inom Mig/Mag och Tig svetsning. Du måste kunna tolka tekniska ritningar och specifikationer noggrant. Förståelse för olika metaller och svetsmetoder är också avgörande. Vi ser också att du har en stark förmåga att samarbeta i team och att du är extremt kvalitetsmedveten. Ditt arbete präglas av detaljfokus och precision.

För att säkerställa att vi uppfyller våra kunders höga förväntningar krävs det att du avlägger ett svetsprov hos vår kund innan du börjar arbeta hos oss. Detta är en del av vårt åtagande att leverera överlägsen kvalitet.

 

Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig Konsultchef Lisa Johansson på Tel: 073-422 68 78 för mer information.

Läs mer på gnosjoregion.se