Monica vann pizzatävlingen

Idag träffade vi den glada vinnaren i Vaggerydstorgets pizzatävling. Monica Sandström tog hem vinsten med sin goda pizza bestående av parmaskinka, mozzarella, soltorkade tomater, oliver, färsk vitlök och ruccolasallad.

Grattis Monica! Hur gick tankarna när du komponerade just den här pizzan?
– Jag gillar italienska smaker så jag ville få med det. Och så ville jag gärna skapa något jag inte sett någon annanstans, och då kom jag på den här. En god pizza med fräscha smaker!

Hur upptäckte du tävlingen?
– Jag var på Vaggerydsdagen och stannade till hos Vaggerydstorget. Där kunde man lämna sitt bidrag, och jag visste nästan direkt vilka ingredienser jag ville ha med på pizzan.

Hur kändes det när du vann?
– Jättespännande! Fast jag hade nästan glömt att jag varit med och tävlat, haha. Jag stod hemma en dag och gjorde hemmabakad pizza. När jag gjort degen så gick jag ut en sväng och så stötte jag på min granne som frågade ”Så du gillar pizza Monica?”. Min första tanke var att jag undrade hur grannen kunde veta att jag gjorde pizza hemma… men så var det ju att grannen hade röstat på mitt bidrag i pizzatävlingen, haha! Sen ringde Goran på Vaggerydstorget mig och sa att jag hade vunnit tävlingen. Det var spännande!

Vi säger stort grattis till Monica! Från och med idag kan man köpa pizzan, komponerad av Monica Sandström, på Pizzeria Tiger. Och namnet på pizzan? Det är enkelt. Vaggerydstorget, såklart.

vinnarbilden-komp2

Fr. v: Goran Dzalto på Vaggerydstorget, vinnaren Monica Sandström och Süleyman Ceylan på Pizzeria Tiger