Vaggerydstorget på Götaströms Golfklubb

För att medlemmarna på Vaggerydstorget ska få tillbaka mer för sin delaktighet arbetar vi med att synas rätt. Vi jobbar med facebook, frammetidningen samt butikerna i Vaggeryd och Skillingaryd och nu tycker vi att det är dags att synas ännu mer.  Redan nu och nästa år kommer vi att synas på Götaströms Golfklubb i Skillingaryd också!

Vi hoppas att det ger oss fler besökare och fler medlemmar på sajten. Vaggerydstorget.se behöver, som alla andra informationssajter sälja reklam eller få in fler medlemmar för att kunna utveckla och underhålla sajten. För att detta ska vara möjligt investerar vi i bolag och föreningar som finns i kommunen. På så sätt synliggör vi oss för besökare och framtida annonsörer medan vi stödjer lokala bolag/föreningar. Vi är så klart tacksamma för alla medlemmar som vi har på sajten idag och våra huvudannonsörer som ännu mer möjliggör vår existens.

Våra huvudannonsörer idag är Swedbank (Vaggeryd och Skillingaryd) och Elbyrån i Vaggeryd AB. Vi söker efter två huvudannonsörer till för att vi skall kunna uppnå våra mål under nästa år. Är du intresserad av att stödja vaggerydstorget.se (och alla företag/föreningar som finns på sajten) så kan du läsa mer om det här – Stödja Vaggerydstorget.se