Laxfilé med hummersås och kräftstjärtar

Lättlagad laxrätt – Laxfilé med hummersås och kräftstjärtar

Ett litet test i köket som gav mig ett nytt recept i kategorin EDITHS BÄSTA >> Galet gott!!!

( Receptet ger 4 port )

Recept4 st laxfiléer, ca 125g/stSalt/vitpeppar2 dl vispgrädde2 dl creme fraiche, valfri fetthalt2 msk hummerfond, se bild!1 brk kräftstjärtar i lag

Gör så här:Salta/peppra på laxfiléerna och lägg dem i ugnsfast form.Vispa ihop grädde, creme fraiche och hummerfond.Häll såsen över laxfiléerna.

Tillaga mitt i ugnen i 200° i 25 min.

Häll av lagen från kräftstjärtarna.Strö över kräftstjärtarna över laxen…

Detta är ett inlägg hämtat från bloggen Madame Edith

Läs mer hos Mademe Edith