Laxfilé med hummersås och kräftstjärtar
Lättlagad laxrätt – Laxfilé med hummersås och kräftstjärtar
Ett litet test i köket som gav mig ett nytt recept i kategorin EDITHS BÄSTA >> Galet gott!!!
( Receptet ger 4 port )
Recept4 st laxfiléer, ca 125g/stSalt/vitpeppar2 dl vispgrädde2 dl creme fraiche, valfri fetthalt2 msk hummerfond, se bild!1 brk kräftstjärtar i lag
Gör så här:Salta/peppra på laxfiléerna och lägg dem i ugnsfast form.Vispa ihop grädde, creme fraiche och hummerfond.Häll såsen över laxfiléerna.
Tillaga mitt i ugnen i 200° i 25 min.
Häll av lagen från kräftstjärtarna.Strö över kräftstjärtarna över laxen…
Detta är ett inlägg hämtat från bloggen Madame Edith