Sparrispaj med fetaost

Servera sparrispajen kall eller ljummen på tex. buffé

Pajdeg 3 dl vetemjöl150 g kallt smör2 msk kallt vatten

Gör så här:Arbeta ihop alla ingredienserna till en degTryck ut degen i pajform. Ställ i kylen i 30 min.

Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i 200° i 10 min_ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _Fyllning10 st körsbärstomater200 g fetaost200 g grön sparris3 ägg1,5 dl vispgrädde1,5 dl mjölkSalt/vitpeppar

Gör så här:Fyll pajskalet med tomathalvor och smulad fetaost

Bryt bort den nedersta träiga delen på sparrisenSkär sparrisen i 2 cm bitar.

Koka bitarna i saltat vatten i 3 min.Häll…

Detta är ett inlägg hämtat från bloggen Madame Edith

Läs mer hos Mademe Edith