Affärssystemskonsult

Redan 1990 när vi startade vår verksamhet i Gnosjö hade vi som mål att skapa långsiktiga och nära samarbeten med företag i regionen. Genom att ständigt satsa på kompetensutveckling och hålla en hög servicegrad har vi idag byggt upp en organisation med fler än 50 medarbetare som kan ta hand om hela eller delar av våra kunders IT-miljö och verksamhetsveckling. Vi kan bygga upp, bygga ut, sköta drift, underhåll, säkerhet och support.

 

Gillar du att utveckla företag? Vi har en plats i laget!Vi tror på lagspel. Hos oss är det viktiga att vi presterar tillsammans. Tänker du som oss?

Datakraft är inne i en intressant fas och vill förstärka sitt team i Värnamo. Som affärssystemskonsult på Datakraft kommer du att tillsammans med ditt team på Datakraft hjälpa kunder hos både nya och befintliga kunder. Datakrafts kunder finns i en mängd olika branscher. Din arbetsdag blir varierande, med besök hos kund, självständigt arbete och framförallt teamwork med dina duktiga kollegor. Din huvudsakliga uppgift blir att hjälpa kunder att omsätta verksamhetsnyttan i deras verksamhet i ett affärssystemsstöd. Allt för att skapa en så optimerad process.

 

Hos Datakraft tror vi på att vår framgång som företag handlar om att skapa en arbetsmiljö där våra anställda trivs och utvecklas. Vi söker ständigt efter nya talanger som delar vår passion för utveckling och vill växa tillsammans med oss. Som en del av vårt dynamiska team får du förmånliga arbetsvillkor, en miljö där samarbete och gemensamma mål står i fokus samt möjlighet att ta egna initiativ. Vi är övertygade om att det är våra anställdas välbefinnande som är den verkliga grundstenen i vår verksamhet. Därför har vi skapat en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling, där vi tror på att skapa starka team som arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.Hos oss har du möjlighet att påverka din egen karriär och göra verklig skillnad.

 

Vem är du? Talang eller erfaren!Du kan vara en person som vill utvecklas i en roll som denna. Du kan ha en varierande bakgrund, men troligen har du en utbildning eller viss yrkeserfarenhet som ger dig förutsättningarna.Framförallt har du drivet och nyfikenheten att utvecklas i en spännande bransch!Eller så……tro vi att du har erfarenhet från t ex handel, ekonomi, produktion eller logistik, där du är delaktig i att ta fram och utveckla arbetsrutiner. Vi ser positivt på en eftergymnasial utbildning som ingenjör eller inom logistik, ekonomi. Men vi värdesätter även yrkeserfarenhet som givit dig förståelse och logik i verksamhetsprocesser. Som person bygger du hållbara och långsiktiga relationer både med kunder och medarbetare. Datakrafts kundrelationer ska lede till värdefull utveckling för båda parter. Du vill, precis som gänget på Datakraft, ha roligt på jobbet i en miljö som är både utvecklande och lönsam.

Kunskaper i affärssystem och Excel är meriterande.

Vill du jobba på ett verksamhetsnära, utvecklande och personligt sätt? Då är det Datakraft somgäller. Ta en plats i laget! Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Datakraft i Småland AB med FSK People.

Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.

Ansök på www.fskpeople.se

Läs mer på gnosjoregion.se