FSK Group AB – InLead Automation AB – Konstruktör Mekanik

InLead Automation AB har sedan starten 2013 haft en stark tillväxt och är idag en av de största aktörerna inom vår verksamhet. Hos oss har vi alla beståndsdelar under samma tak för att bygga kostnadseffektiva automations- och maskinlösningar. Vi har ett nära samarbete med maskinhandlare inom metall (skärande bearbetning). Vårt fokus ligger på maskinbetjäning och hantering för/till cnc maskiner med hjälp av industrirobotar från Fanuc och ABB. InLead är idag 18 anställda. www.inlead.se 

 

INCOMING till InLead!

 

Är du en erfaren konstruktör på jakt efter ny utmaning?

InLead Automation söker mekanikkonstruktör!

 

Vi växer och söker fler mekanikkonstruktörer! Som konstruktör hos oss arbetar du med att konstruera såväl special- som standardlösningar. Ditt arbete är omväxlande och innefattar allt från inköp och leverantörskontakt, till kundkontakt och projektledning inom ditt ansvarsområde mekanik. Du ansvarar för tidsplan, kostnad och kvalitet inom ditt område och får i ditt arbete vara innovativ på riktigt. Med andra ord: teknisk uppfinnelserikedom med sunt förnuft.

 

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat med konstruktion av maskiner eller mekaniska delar. Vi jobbar i Solid works och ser gärna att du har erfarenhet av det, men din kunskap slutar inte där. Du vet hur man överför kunskap från teori till praktik och så mycket mer än en ritare – du är en konstruktör.

 

Vi tror att du är en uppfinnarjocke som inte ger upp när du stöter på patrull. Du arbetar strukturerat och trivs med att ta stort ansvar för ditt område. Hos oss arbetar vi i projektform där dialogen är ständigt pågående vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga i projektgruppen och med övriga kontakter.

 

Varför InLead Automation?

Varmt välkommen till en arbetsplats med fin sammanhållning, både inom respektive team och över avdelningsgränserna, där det alltid finns någon att fråga om goda råd/tips. Med korta beslutsvägar och stor delaktighet blir du en viktig del i varje projekt. Sedan starten 2013 har vi haft en stark tillväxt och ser fram emot att få välkomna fler medarbetare till vårt innovativa gäng!

 

I den här rekryteringen samarbetar InLead Automation med FSK Group AB. Ansvariga rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007 och Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer på gnosjoregion.se