Industrielektriker till Trelleborg i Värnamo

Om Rollen

Trelleborg Seals & Profiles är ett marknadsledande och internationellt företag som nu erbjuder en tjänst som Industrielektriker. Vi befinner oss i ett intressant skede med många spännande projekt framför oss, och behöver förstärka organisationen med ytterligare en engagerad medarbetare. 

Vi söker en elektriker och är öppen för dig oavsett var du befinner dig i din yrkeskarriär. Tjänsten anpassar vi utifrån din nuvarande kompetens och dina intressen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Löpande reparationer och planerade underhållsarbeten.

Installationer, felsökning, avhjälpande samt förebyggande åtgärder.

Industrialisering och driva nya projekt/installationer.

PLC-programmering från uppstart till färdigt projekt.

Teknisk problemlösning och kommunikationslösningar kopplade till installerad utrustning.

Kontakt med maskin- och automationsleverantörer. 

Säkerställa hög driftsäkerhet i anläggningen.

Din Profil

Vi vill att du som söker har minst gymnasium med el inriktning och gärna arbetat som industrielektriker/serviceelektriker och därmed har god kompetens inom felsökning och driftsäkerhet av maskinutrustning. Har du dessutom erfarenhet av automation och PLC ser vi det som en fördel. Vi förutsätter att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi vill därför att du är initiativtagande, flexibel och är bra på samarbete. Du bidrar till god stämning hos kollegor och hanterar andra samarbetspartners professionellt, bl.a. genom bra kommunikation och hög service. Andra viktiga egenskaper är att du är bra på problemlösning, och har hög förmåga att leverera kvalitet och resultat. 

 

Vi Erbjuder

Du erbjuds en tjänst i ett marknadsledande företag med starkt varumärke där du får stora möjligheter att utforma din egen utveckling och påverka ditt ansvarsområde.

Trelleborg är ett företag med stora utvecklingsmöjligheter. Företagets värdeord är: Innovation – Kundfokus – Ansvar – Prestation.

 

I denna rekrytering samarbetar Trelleborg med Stella Rekrytering & Ledarskap. För mer information kontakta Magnus Ryberg, 070 271 69 77.  Sista ansökningsdag är 11/8.  På grund av semester kommer vi inte att påbörja urvalet förrän vecka 32.

 

Om Trelleborg

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Under 2022 omsatte Trelleborgkoncernen cirka 30 miljarder kronor och hade verksamhet i ett 40-tal länder. Koncernen består av två affärsområden: Trelleborg Industrial Solutions och Trelleborg Sealing Solutions. Trelleborgaktien har sedan 1964 varit noterad på börsen, och listas på Nasdaq Stockholm, Large Cap. www.trelleborg.com ???????

Läs mer på gnosjoregion.se