OnePartnerGroup GGVV – Mat & dryckesexpert till High Chaparral

Att besöka High Chaparral är som att kliva rakt in i Vilda Västern, så som det såg ut på 1870-talets i Amerika. Här finns karaktärer, shower och upplevelser som gör ditt besök till ett spännande äventyr. Inne i parken finns det 16 matställen med olika inriktning, samtliga med vilda västern tematisering. High Chaparral har öppet sommartid och har varje år cirka 160 000 besökare, 16 helårsanställda och ca 400 säsongsarbetare. De har genomfört ett stort utvecklingsarbete de senaste åren och står inför en fortsatt spännande resa där framtidstron är stark. År 2017, 2018 och 2019 har High Chaparral blivit framröstat av barnfamiljer som Sveriges bästa temapark för barn i Norden. 2020 utsågs de även till en av vinnarna av Stora Turismpriset 2020 och under 2021 vidtog High Chaparral omfattande och kreativa åtgärder vilket möjliggjorde att vilda västern-parken slog det tidigare besöksrekordet. Läs mer på deras hemsida, https://www.highchaparral.se/ 

 

Har du en stor passion för mat och dryck samt vill kliva in och arbeta i en miljö inspirerad av Vilda Västern? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig! Här är ditt uppdrag att vidareutveckla matupplevelsen ytterligare för gästerna och samtidigt skapa rätt förutsättningar för medarbetarna! 

 

Din roll som Mat- & dryckesexpert:Som mat – & dryckesexpert hos oss kommer du att vara ansvarig över hela området mat och dryck. Du kommer leda utvecklingen framåt tillsammans med köksmästare och restaurangchef under vinterhalvåret och leda verksamheten med cirka 150 anställda under sommarsäsongen.Du rapporterar till VD för High Chaparral och ingår i ledningsgruppen.

 

Exempel på dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

* Framtagande av rutiner och flöden för förberedelser, lagerhållning, produktion, lagerhållning, service, digital och traditionell försäljning, hygien och egenkontroll och kassasystem.* Utvärdera och optimera kapaciteten i temaparkens flertal kök och matställen.* Framtagande av manualer och stöd för personalen.* Utforma kravspecifikation och kriterier för rekrytering av personal inför sommarsäsongen 2023. 

Dina Erfarenheter:Du har ett antal års erfarenhet av liknande uppdrag och tycker om en miljö som präglas av utveckling och entreprenörsanda. Vidare har du flerårig erfarenhet av att leda och driva projekt samt kunskap och erfarenhet av att förmedla en tydlig plan och strategi i dialog med både chef, medarbetare och externa kontakter. Bakgrund som kock är meriterande.

 

Dina personliga egenskaper: Som person är du resultatdriven, engagerad och självgående. Du gillar ordning och reda, och har servicekänsla samt ett bra ekonomiskt och administrativt sinne. Vidare arbetar du proaktivt och kan se till viktiga detaljer såväl som helheten. Du har hög kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt, och är lyhörd, prestigelös och visar mycket god samarbetsförmåga genom att dela med dig kunskap till dina kollegor. Utöver det är du ansvarstagande och handlingskraftig, du trivs med att leverera mot teamets gemensamma mål i en platt och agil miljö. Du trivs med att jobba med såväl återkommande operativt arbete som projektarbete, delta i tvärfunktionella möten samt att kunna prioritera däremellan. Du har en förmåga att tänka både taktiskt och strategiskt kring affären.

 

Vi erbjuder dig ett fantastiskt inspirerande uppdrag till Sveriges ledande temapark. Här finns en stark framtidstro, en stabil och långsiktig ägarstruktur och ett attraktivt koncept. Och, självklart ingår vilda västern-kläder.

 

Äventyr, Tillsammans och Omtanke – detta är High Chaparrals tre värdeord som ska genomsyra allt som görs på företaget och i parken för att stärka gemenskapen mellan våra medarbetare. Här hjälps vi åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet och gemensamt arbetar vi för att skapa en trygg, säker, rolig och utvecklande arbetsplats att arbeta på! Detta speglas i vårt dagliga arbete där fokus ligger på att leverera en äventyrlig och härlig upplevelse för våra besökare. Låter det som värdeord som är viktiga för dig?  Då är du varmt välkommen att vara med på vår fortsatta resa framåt!

 

Visst låter det spännande?I denna rekrytering samarbetar High Chaparral med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på stina.runesson@onepartnergroup.se alt 0371-394101.

Läs mer på gnosjoregion.se