Smemo AB – Order, planering och produktionsledning

Vi fokuserar på avancerad teknisk problemlösning och utveckling och åtar oss uppdrag som ställer krav på ett innovativt arbetssätt.

Våra kunder vänder sig gärna till oss tidigt i utvecklingsprocessen för att få hjälp med nya perspektiv och lösningar som kan bidra till en kostnadseffektiv och säker slutprodukt från utveckling till produktion och kundorderstyrda leveranser.

Bland våra namnkunniga kunder finns globala koncerner som bla. Axelent, Kongsberg Automotive och Thule osv.I vår strävan att utvecklas så söker vi nu en förstärkning till vår order planering produktionsledning.

Dina arbetsuppgifter kommer vara:Orderhantering/registreringAvrop inköpProduktions PlaneringArbetsfördelning

Egenskaper:Vi ser gärna att du jobbat med liknande förut och har ett intresse att förbättra de olika processerna i MPS systemet kontinuerligt.+ att jobbat i affärssystemet Pyramid.

Krav svenska/engelska i tal och skrift.

 

Vid frågor kontakta Håkan Thulin tel. 0370-373632 ansökan skickas till hakan.thulin@smemo.se

 

 

 

 

Smemo är legoföretaget som utvecklar och tillverkar avancerade kundanpassade detaljer med plåt, tråd och rör som utgångsmaterial. Vår specialitet är automatpressade plåt-produkter, laserskärda, stansade och kantbockade detaljer tillverkade enligt våra kunders högt ställda krav. Vi är ett familjeföretag med ett 50-tal anställda och omsätter cirka 85 MSEK. Huvudkontor och tillverkning finns i Hillerstorp – mitt i entreprenörsregionen

Läs mer på gnosjoregion.se