Registrera din verksamhet!

Vi skapar effektiv lokal marknadsföring för alla verksamheter i Vaggeryds kommun. Som medlem får din verksamhet en egen hemsida här på Vaggerydstorget som du enkelt kan redigera själv. Alla abonnemang har nu en kostnadsfri provperiod på tre månader. Vill du sedan inte betala – så blir du helt enkelt nedgraderad till vårt gratisabonnemang – med enbart grunduppgifter. För ideella föreningar är det alltid kostnadsfritt.

Gå direkt till registreringen eller läs mer om alternativen:

Bas

480 kr ex moms / år
 • Egen verksamhetssida med logotyp synlig i listan
 • Kontaktuppgifter, beskrivningstext och öppettider
 • Karta och bildspel / bildgalleri
 • *Produktgalleri
 • Restaurangmeny
Registrera

Premium

980 kr ex moms / år
 • Allt i bas +
 • *Skapa erbjudanden med digitala kuponger via SMS och e-post
 • *Lägg in aktiviteter i evenemangskalendern
 • Lunchmeny som automatisk visar aktuell vecka
Registrera

Guld

1980 kr ex moms / år
 • Allt i Bas och Premium +
 • *Lägg in egna nyheter som efter granskning visas på din verksamhetssida och på vår startsida.
 • Filmspelare där du kan lägga in filmer från Youtube och Vimeo
Registrera
*Dina inlägg i produktgalleri, evenemangskalender och nyheter publiceras automatiskt på Vaggerydstorgets startsida. Produkter och erbjudanden exponeras på egna sidor.

Bas

Med ett basmedlemskap kan du skapa en egen butiks- eller företagssida som exponeras med stor logotyp under respektive verksamhetssida i huvudmenyn. På din egen sida visar du upp ditt företag med logotyp, adress, karta, bildgalleri/bildspel samt kontaktuppgifter och öppettider. Du kan även publicera utvalda produkter eller tjänster samt eventuell restaurangmeny. Produkter exponeras i nyhetsflödet på vår startsida, på en egen sida för alla produkter samt i rutan till höger på startsidan.

480 kr/år ex. moms

Premium

I medlemskapet Premium får du självklart tillgång till samma saker som i Bas, men du har även möjlighet att skapa erbjudanden (med eller utan SMS- och e-postkuponger) samt lägga in din verksamhets aktiviteter i evenemangskalendern. Både erbjudanden och evenemang exponeras även i nyhetsflödet på vår startsida.

980 kr/år ex. moms

Guld

Med ett guldmedlemskap får du självklart tillgång till samma saker som i Bas och Premium, men du har även möjlighet att skapa dina egna nyheter (som syns efter granskning på din egen sida och i nyhetsflödet på startsidan). Du kan också lägga in filmer från Youtube och Vimeo i en trevlig filmspelare.

1980 kr/år ex.moms

Vi brinner lite extra för alla föreningar och därför kommer guldmedlemskap alltid vara kostnadsfritt för ideella föreningar i Vaggeryds kommun. Välkommen att registrera din förening!

Annonsering

Vill du inte ha en egen sida hos oss, eller om din verksamhet inte finns i Vaggeryds kommun kan du givetvis även köpa vanliga annonsplatser på Vaggerydstorget. En klickbar banner leder besökaren direkt in på din butikssida eller din egen webbplats. För att göra det så enkelt som möjligt så kan vi producera bannern åt dig.

Vi skriver också intressanta och engagerande reportage om din verksamhet – perfekt om du vill nå ut med ett speciellt budskap eller lägga större fokus på en nyhet. Reportaget lyfts fram tydligt på Vaggerydstorget.se med inbjudande och snygga bilder.

Läs mer och se fullständig prislista under Annonsera.