Våra bloggare

Idag har vi sju lokala bloggare anslutna till oss. Sju bloggar med väldigt varierande innehåll men med en gemensam nämnare: de har alla lusten att berätta.

Berätta om sitt liv, om vår lilla stad, om det som är glatt och om det som är ledsamt. Personligt och med stor variation. Blogginläggen läses i sin helhet på respektive blogg, men utdragen publiceras här på Vaggerydstorget. Välkommen att läsa du också!

Bloggar du?

Om du själv har en blogg – helst med en lokal inriktning – och vill nå ut lite mer så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. 

Presentation av våra bloggare

Här nedan följer en kort presentation av våra sju bloggare.

Agnes Åberg

Bloggar på Agnessan | Alla våra bloggtips

När man vill något tillräckligt mycket spelar det ingen roll om man inte har möjligheterna för att genomföra det, vad som spelar roll är att man är beredd att skapa möjligheterna. Jag började rida som sjuåring och mitt liv har sedan dess kretsat kring hästar och ridsport. När jag gick ut grundskolan sommaren 2014 så tog jag mitt pick och pack för att flytta till Skåne och jobba som beridare. På den vägen så fick jag sedan ett jobb i Danmark som är en kombination av att jag studerar, är barnflicka, groomar och rider.

Min blogg handlar om mitt liv som består av resor genom Europa, internationella tävlingar, vardagen, plugget och allt där i mellan. Det här är min resa som jag skapat för att kunna förverkliga mina drömmar för idag och i framtiden.

blogg1

Karolin Grunditz

Bloggar på Äppelblomman | Alla våra bloggtips

Karolin Grunditz heter jag och är en småländsk dalkulla på 34 år. Bor i Skillingaryd och lever ihop med min älskade man Jonas! Är mamma till 3 grabbar som är allt i mitt liv, Douglas född -05, Alfred född-08 och Fabian född- 10.

Bloggar om allt och lite där till! Livet som bantande småbarnsmorsa som älskar kläder, mat, shopping, bubbel och träning. Älskar att umgås med vänner och familjen. Har gärna 15 bollar i luften samtidigt. Späckade dagar – då trivs jag som bäst!

blogg2

Michaela Arvidsson

Bloggar på Reload | Alla våra bloggtips

Jag tävlar i luftgevärsskytte och har bland annat flera SM-medaljer och även det svenska damrekordet i luft! Jag har skjutit luftgevär sedan 11 års ålder. Jag började med sittande skytte och höll på rätt länge då det var framgångsrikt. Stående skytte har jag skjutit och tävlat sedan hösten 2008. Klubben jag skjuter för heter Skillingaryds Skyttegille.

Jag bor i Skillingaryd med min sambo. Jag har just nu tre olika timjobb som jag pusslar ihop vardagen med – vikariat inom barnomsorgen, lokalvårdare och cafébiträde.

blogg4

Madeleine Sandahl

Bloggar på Madame Edith | Alla våra bloggtips

Mitt namn är Madeleine Sandahl, jag är gift och är mamma till fem barn. Flera av er känner säkert igen mig från min tid som butikssäljare på Konsum i Vaggeryd och därefter som butikssäljare på Hemköp i Skillingaryd. För några år sedan studerade jag i Älmhult till inredare med säljkompetens, det var under den tiden som bloggen startades upp. Till en början var bloggen min hobby och ett skolprojekt. Efter min utbildning fick jag mitt femte barn och det var då jag bestämde mig för att satsa på min hobby.

Idag driver jag bloggen i eget företag. Jag skriver mest om tips om hur man kan underlätta vardagen genom lättlagade recept. Jag skriver även om ekonomiska knep som jag själv använde mig av under min tid som studerande. Ni hittar även en del pyssel och inredning i min blogg. Varmt välkomna att följa mig.

bloggare-madeleine

Britt-Louise "Bitte" Blansch

Bloggar på Bitte Blansch | Alla våra bloggtips

Jag är Bitte, en fembarnsmamma som närmar sig halvseklet.

Bor tillsammans med min man, Peter, och tre av de ej utflugna barnen, i Åker utanför Skillingaryd.

Mina bloggar (ja, jag har flera…) är en salig blandning av det som är jag. En handlar om livet i stort, en om hur det kan vara att ha en mamma som är dement, en annan är fylld med matrecept och sedan finns det en renodlad ”skrivarsida” med texter av varierande sort.

blogg-bitte

Evangelina Bergh

Bloggar på Evangelina Bergh | Alla våra bloggtips

Jag heter Evangelina Bergh och är en 17-årig tjej som numera bor i Skillingaryd. Jag går sista året EstetMusik på Kungsgymnasiet i Jönköping, och spenderar alltså mycket av min tid på tåg.

I bloggen skriver jag om musik, livet i övrigt, och den senaste tiden har det även blivit ett gäng diskussionsinlägg, älskar att diskutera åsikter!

blogg-evangelina