Vår iPhone-app

vgt-appenVi kan nu stolt presentera vår egna Vaggerydstorget-app!

Med appen håller du dig uppdaterad om vad som händer runtom i kommunen. Tänk på appen som en snabb kompis till sajten – samma innehåll men med fokus på aktivitetsflödet där vi visar det allra senaste som hänt på Vaggerydstorget. Precis som på sajten samlar vi evenemang, reportage, krönikor, nyheter, bloggtips och mycket mer. Du kan också läsa köp- och säljannonser från privatpersoner på vår anslagstavla. Vill du filtrera på specifika kategorier så använder du dig enkelt av vår filtreringsfunktion längst upp till vänster.

I appen kan du också se produkter, tjänster och erbjudanden från olika butiker i Vaggeryds kommun. Du hittar alltifrån kläder och inredning till fälgar och målarfärg. Lokalt, aktuellt och närproducerat från kommunens alla hörn.

Tipsa gärna dina kompisar – eller varför inte släktingen som är på besök över helgen? Vaggerydstorget-appen är perfekt för att få reda på vad som händer i kommunen och vilket utbud som finns. Genom appen kommer du även kunna få notiser då det finns t.ex. nytt intressant innehåll eller exklusiva erbjudanden.

Appen finns att ladda ner till iPhone. Du hittar den på App Store (klicka här). Helt gratis såklart!

Vill du vara med och synas i appen?

Det är enkelt - du behöver bara bli medlem hos oss. Skapa en sida till ditt företag, förening, butik eller restaurang/cafe (för ideella föreningar är det dessutom helt kostnadsfritt!) Sen kan du börja lägga in evenemang, nyheter och produkter. Det du publicerar visas även i appen, men så klart även på din sida på Vaggerydstorget och sajtens startsida. Vi har även möjlighet att "pusha" ut uppdateringar till användarna som då får en notis i sin telefon. Kontakta oss för mer information om detta.