Troax AB – LAGERMEDARBETARE DC

Vi söker just nu efter 5 stycken lagermedarbetare, till vårt Distribution Center, som kommer att arbeta med att plocka och packa artiklar till våra kundorder.

 

Om avdelningenVårt Distribution Center består av tre skift med lagerarbetare och en teamleader per skift, samt 2 medarbetare som arbetar planering och leveranser. Du rapporterar till vår Produktionsledare för DC och i det dagliga arbetet till Teamledaren på ditt skift.

 

ArbetsbeskrivningArbetsuppgiften handlar i huvudsak om att plocka och packa kundorder på ett noggrant och strukturerat sätt. I arbetet är det viktigt att du tar ansvar för rätt kvalité eftersom det är mycket viktigt för våra kunder. Vi arbetar i ett högt tempo, så att du gillar att arbeta och att påverka resultat är du helt rätt för den här rollen.

 

För att passa i rollen behöver du vara en person som har hög närvaro på jobbet och som gillar att utvecklas och påverka. Vi ser gärna att du gillar att jobba med ständiga förbättringar och att du gillar att göra ditt bästa för att våra kunder ska kunna bli nöjda.

 

Din profilDu trivs att arbeta självständigt i ett högt tempo och med stor noggrannhet och fokus på kvalité. Som person är du positiv, ansvarsfull och engagerad. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett genuint intresse för att köra truck.

 

Utöver grundläggande datorkunskaper måste du ha god förståelse för svenska i både tal och skrift. För att kunna axla rollen behövs truckkort A & B, ett stort plus är om du även har D1, vilket vi annars kan utbilda dig i. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom industri, lager och/eller produktion. Vi lägger stor fokus på personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

 

Du är en person med hög arbetsmoral, ödmjuk, är en härlig kollega som tycker om att arbeta med andra trevliga kollegor. Viktigt är att du är stresstålig och flexibel, samt har en förmåga att kunna

prioritera bland olika arbetsuppgifter. Viktigt är också att du är pålitlig och tycker att det är roligt och utvecklande att ta eget ansvar.

 

Arbetstider

 

På Troax arbetar vi fasta skift, dvs man arbetar antingen skift 1, 2 eller 3. Följande arbetstider gäller för de olika skiften.

 

Skift 1 Mån-Tor 6:00-14:05, Fre 6:00-14:10

 

Skift 2 Mån-Tor 14:00-24:00, Fre ledig

 

Skift 3 Sön 20:20-6:10, Mån-Tor 23:55-06:05

 

Sista ansökningsdagen för tjänsten är 2022-10-23, urval och intervjuer sker dock löpande så ansök så snart som möjligt. Ansök via mail till jobb@troax.com och märk din ansökan med ”Lagermedarbetare DC”. Ansökningar tas endast emot via mail, ej via telefon eller andra kanaler.

Läs mer på gnosjoregion.se